Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X10IE Outlet review

Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X10IE Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X10IE Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Moderne inbouwvaatwasser voor grote huishoudens
Deze vaatwasser integreer je volledig in het design van je keuken en is met een capaciteit van 13 couverts ruim geschikt voor huishoudens van vier of vijf personen. Je hebt de keuze uit zes automatische instellingen zodat je de tijd en intensiteit eenvoudig aanpast op bijvoorbeeld zeer vuile vaat of een halve lading met licht vuile vaat. Met het glasbeschermingssysteem voorkom je dat glaswerk beschadigd en er lang mooi uit blijft zien.
Optimaal resultaat met doseerAssistent
Eén van de geheimen van het perfecte afwasresultaat van de Siemens SN636X10IE is de doseerAssistent. Het afwasblokje wordt namelijk extra snel opgelost met een gerichte waterstraal. Hierdoor wordt het vaatwasmiddel gelijk verdeeld over de gehele vaat zodat al het serviesgoed optimaal wordt gereinigd.
Berg je vaat perfect droog op in de kast
Wie ervaring heeft met een vaatwasser weet dat sommige items minder snel drogen. Met het extraDroog-programma wordt de vaat langer en op hogere temperatuur gedroogd. Zo komen ook kunststof bakjes en deksels met diepe randen volledig gedroogd uit de vaatwasser zodat je ze direct kunt opbergen in de kast zonder dat er een theedoek aan te pas komt.
Flexibele indeling voor alle soorten vaat
De Siemens SN636X10IE is door de in hoogte verstelbare bovenkorf zeer flexibel in te delen. Door de bovenkorf op de hoogste positie te plaatsen ontstaat er extra ruimte voor grote schalen en pannen. Daarnaast pas je de ruimte ook gemakkelijk aan dankzij flexibele opklapbare schapjes. Met de energiezuinige Siemens SN636X10IE geniet je elke dag weer van een perfect schone en droge vaat!

Laatst bekende prijs: € 579.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X10IE Outlet reviews

About the Author