Siemens vaatwasser (inbouw) SN657X01PN Outlet review

Siemens vaatwasser (inbouw) SN657X01PN Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (inbouw) SN657X01PN Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Uiterst zuinig met energieklasse A+++
Een goede vaatwasser maakt je keukenapparatuur helemaal compleet. De Siemens SN657X01PN is wat dat betreft absoluut een uitstekende keuze. Dit model biedt ruimte aan niet minder dan 13 couverts en zorgt voor een complete probleemloze reiniging van al je vuile vaatwerk. Bovendien is deze vaatwasser met zijn strakke design volledig integreerbaar in iedere moderne keuken. De inbouw vaatwasser is uiterst zuinig en beschikt over energieklasse A+++. Zo bespaar je geld én water!
Optimaal resultaat en ultiem gebruikersgemak
De Siemens SN657X01PN vaatwasser voldoet aan al je verwachtingen qua efficiëntie, wasresultaat en ultiem gebruikersgemak. De zuinige, duurzame en stille iQdrive-motor zorgt voor een jarenlange energiezuinige, slijtvaste en comfortabel stille werking. Dat de resultaten hierbij zeker niet achterblijven is voor een topfabrikant als Siemens een vanzelfsprekendheid. Het brilliantShine systeem met Zeolith-droging draagt zorg voor extra glanzende glazen terwijl deze machine je vaat tot 3x sneller kan reinigen en drogen door de toegepaste varioSpeedPlus techniek. Maar dat is nog niet alles. Deze innovatieve vaatwasser toont met de timeLight functie een lichtprojectie op de vloer waaraan je kunt zien welk wasprogramma er actief is en hoe lang dit nog duurt. Ook wanneer er sprake zou zijn van een foutmelding, kun je dit eenvoudig van je vloer aflezen. Deze vooruitstrevende techniek is weer een flinke stap voorwaarts als het gaat om gebruiksvriendelijkheid. Het unieke stroomloze aquaStop-veiligheidssysteem voorkomt elke vorm van waterschade door zowel een lek in de machine, als door problemen met de slang. Deze zekerheid wordt je door de fabrikant gegarandeerd voor de totale levensduur van deze allround vaatwasser. Met de Auto programma-knop controleert de aquaSensor precies hoe vuil je vaat is en past daar de te gebruiken hoeveelheid water en de temperatuur volledig automatisch op aan. De doseerAssistent zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het vaatwasmiddel zodat je nooit teveel kunt gebruiken. De in drie stappen verstelbare bovenkorf maakt het inruimen van veel vaat nog gemakkelijker en het heldere en overzichtelijke TFT-display toont je snel en duidelijk alle benodigde programma informatie. Met de Siemens SN657X01PN heb je de beschikking over:
een volledig integreerbare vaatwasser met een modern design
ruimte voor 13 couverts
een zuinige slijtvaste iQdrive-motor
een stil 42 dB geluidsniveau
een efficiënt brilliantShine systeem
razendsnelle droging door de Zeolith techniek
een stroomloos aquaStop-veiligheidssysteem
aquaSensor tecdhniek
handige doseerAssistent
een zeer overzichtelijk TFT-display voor optimaal gemak
Deze geavanceerde Siemens vaatwasser is op alle fronten een aanwinst voor in je keuken. Zowel optisch als technisch is dit model een keuze waarvan je geen spijt zult krijgen. Het eigentijdse ontwerp met de nieuwste technieken aan boord verzekerd je van jarenlang zorgeloos gebruikersgemak en een ultiem gereinigde vaat. Je kunt de Siemens SN657X01PN snel een eenvoudig bestellen in de BCC online winkel of persoonlijk aanschaffen in een van de filialen die bij jou in de buurt te vinden zi

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (inbouw) SN657X01PN Outlet reviews

About the Author