Siemens vaatwasser (inbouw) SN658X05IN Outlet review

Siemens vaatwasser (inbouw) SN658X05IN Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (inbouw) SN658X05IN

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Siemens vaatwasser (inbouw) SN658X05IN
Een volledig ingebouwde vaatwasser met 8 spoelprogramma's en 5 extra functies, waaronder VarioSpeed Plus en HygiënePlus. De afwasmachine is uitgerust met varioFlex-korven en blauw infoLight. Het MetalTouch-Control paneel biedt een vlotte bediening.
Uiteenlopende spoelprogramma's voor je vaat
Met 8 verschillende programma's biedt de Siemens SN658X05IN voor elke vaatklus de juiste spoel- en droogcyclus. Voor licht bevuilde vaat zijn er twee korte programma's: een 1 uur-programma bij een temperatuur van 65°C en een Snel-programma waarbij het spoelwater maar tot 45°C wordt verhit. Je fijnste glaswerk krijg je op een veilige manier glanzend schoon in het Glas 40°C-programma. Om de vaatwasser in de nacht aan het werk te zetten is er een extra stil programma. Het apparaat produceert dan slechts 39 decibel geluid.
De Siemens SN658X05IN heeft speciale functies met een Plus
De vaatwasser heeft een MetalTouch-Control bedieningspaneel met toetsen die vloeiend reageren op de pressie van je vinger. Bij het instellen van het apparaat kun je de vaatwasprogramma's aanvullen met diverse speciale functies:
IntensiveZone spoelt zwaar bevuilde pannen onder extra hoge druk in de onderkorf. Dit terwijl je servies en glazen in de bovenkorf onder normale druk worden gespoeld.
HygiënePlus is functioneel voor het reinigen van babyflesjes, snijplanken en ander vaatwerk dat speciale aandacht tegen bacteriën vereist. Door de temperatuur van tijd tot tijd op te voeren rekent de vaatwasser effectief af met 99,99 procent van alle micro-organismen.
VarioSpeed Plus biedt meer vermogen dan de standaard turbo-functie van vaatwassers. Je kunt de afwascyclus tot 3 keer sneller laten verlopen, met gelijkblijvende reinigingsresultaten.
De Siemens SN658X05IN is comfortabel in gebruik
De volledig integreerbare vaatwasser is uitgerust met varioFlex-korven die enorme flexibiliteit bieden bij het inladen van je vaat. Om ruimte te maken voor grote borden of hoge potten kan de bovenkorf naar boven worden versteld. De deur van de vaatwasser gaat soepel dicht dankzij het easyLock-systeem. Zolang het programma loopt, projecteert een infoLight een blauw lichtpunt op je keukenvloer. Efficiënt, zuinig en stil zorgt de Siemens SN658X05IN ervoor dat je servies en kookgerei sprankelend schoon uit de vaat komen.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (inbouw) SN658X05IN reviews