Siemens vaatwasser (inbouw) SR64E004EU Outlet review

Siemens vaatwasser (inbouw) SR64E004EU Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (inbouw) SR64E004EU Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Voor al je vaatwerk het juiste programma
De SR64E004EU van Siemens heeft 4 slimme programma’s: Intensief 70°C, Eco 50°C, Snel 45°C en Voorspoelen. Een geavanceerde beladingssensor en spoelwatersensor stemmen de dosering van het reinigingsmiddel, de temperatuur van het water, de spoelgangen en de droogcyclus af op de inhoud. Het enige dat je hoeft te doen is in- en uitladen. Alle programma’s hebben hun eigen toets op het bedieningspaneel. Op dagen dat je wat minder vaat hebt, kun je binnen het gekozen programma de Halve-Belading functie inschakelen. Hierdoor worden het energie- en waterverbruik nog efficiënter.
Voor al je vaatwerk de ideale indeling
De volledig geintegreerde vaatwasser heeft een breedte van 45 cm en biedt een flexibele indeling met Vario-korven. Een in hoogte verstelbare bovenkorf, zilverkleurige XXL korven, 2 neerklapbare bordenhouders en bestekrekken in de bovenkorf en de onderkorf maken het mogelijk om de inhoud eenvoudig aan te passen aan je vaat. Na een diner met 8 personen past het servies comfortabel in de vaatwasmachine. Bij het reinigen van je vaat zorgt de doseerAssistent voor een gepaste toevoer en oplossing van de vaatwastabletten. 2 kruisende duoPower-sproeiarmen optimaliseren de verdeling van het sproeiwater, zodat de vaat in zowel de boven- als onderkorf sprankelend schoon wordt. Het apparaat is uitgerust met een modern glasbeschermingssysteem, dat voor een zeer voorzichtige reiniging van gevoelig glas zorgt.
Vertrouwde Siemens garantie
Bij aanschaf van de SR64E004EU biedt Siemens 10 jaar garantie tegen het doorroesten van de vaatwaskuip. En dankzij het unieke aquaStop beveiligingssysteem ook nog levenslange garantie tegen waterschade. De vaatwasser is uitgerust met een duurzame koolborstelloze iQdrive-motor die weinig geluid produceert. De speedMatic heeft een stijlvol bedieningspaneel, LED-indicatie en easyLock deursluiting. Efficiënt, zuinig en stil zorgt deze volledig geintegreerde vaatwasser ervoor dat potten, schalen, glazen en serviesgoed glanzend schoon naar buiten komen.

Laatst bekende prijs: € 469.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (inbouw) SR64E004EU Outlet reviews

About the Author