Siemens vaatwasser (inbouw) SX636X10IE Outlet review

Siemens vaatwasser (inbouw) SX636X10IE Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (inbouw) SX636X10IE

Name
Review score

Product informatie:

Volledig geïntegreerd
De Siemens SX636X10IE inbouwvaatwasser is volledig geïntegreerd en wast jouw vuile vaat schoon met 6 programma's. Kies het Intensief 70°C-programma om jouw aangekoekte pannen goed schoon te maken. Jouw glazen worden zorgvuldig gereinigd met het Glas 40°C-programma. De vaatwasprogramma's zijn aan te vullen met 3 verschillende functies, zoals de VarioSpeed Plus-functie. Hiermee wast jouw gekozen programma de vuile vaat 3 keer zo snel schoon. Gebruik de IntensiveZone-functie wanneer je aangekoekte pannen in de onderkorf wil afwassen en tegelijkertijd gevoelig serviesgoed in de bovenkorf wil plaatsen. ExtraDroog zorgt ervoor dat het droogproces wordt verlengd voor nog betere droogresultaten. MachineCare reinigt jouw lege vaatwasser in slechts 90 minuten.
Zuinig, duurzaam en stil
Dankzij de koolborstelloze iQdrive-motor is deze inbouw vaatwasser van Siemens extra stil en zuinig. Deze vaatwasser heeft energielabel A++.
Levenslange garantie tegen waterschade
Het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade. Bij aankoop van deze vaatwasser garandeert Siemens deze zekerheid voor de gehele levensduur.
Optimale afwasresultaten
Met de doseerAssistent ben je verzekerd van optimale afwasresultaten. De doseerAssistent is speciaal ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De vaatwastabletten vallen dankzij de doseerAssistent rechtstreeks in een kleine opvangbank. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen en dat het vaatwasmiddel gelijkmatig door de vaatwasser verspreid wordt.
infoLight
Dankzij InfoLight is het altijd duidelijk wanneer de vaatwasser aan staat. Er wordt namelijk een blauw licht op jouw keukenvloer geprojecteerd zodra jouw gekozen vaatwasprogramma loopt.
Flexibel je vaatwasser indelen
De 86,5 cm hoge Siemens SX636X10IE beschikt over een elektronische voorprogrammering van 1 tot 24 uur. De VarioFlex-korven in deze vaatwasser zorgen ervoor dat je veel flexibiliteit hebt tijdens het inruimen van jouw vuile vaat. Zo hebben de korven neerklapbare bordenhouders voor meer ruimte. Deze volledig integreerbare vaatwasser heeft ruimte voor de vuile vaat na een diner met 13 personen. Meegeleverd: aan- en afvoerslang en aansluitsnoer Let op: dit product wordt geleverd zonder het getoonde meubelfront

Laatst bekende prijs: € 629.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (inbouw) SX636X10IE reviews