Siemens vaatwasser (inbouw) SX636X10IE review

Siemens vaatwasser (inbouw) SX636X10IE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (inbouw) SX636X10IE

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Siemens SX636X10IE: energiezuinig en hoogtechnologisch
De Siemens SX636X10IE is een volledig geïntegreerde vaatwasser. Dit wil zeggen dat de druktoetsen om het toestel te bedienen binnenin zijn ingewerkt, waardoor je aan de buitenkant niets ziet. Je vaat is snel schoon dankzij het varioPlus-systeem.
Verstelbare mand bovenaan
Met de ingewerkte druktoetsen kun je bij de Siemens SX636X10IE maar liefst zes programma's selecteren: intensief, auto, eco, 1 uur 45°C, 1 uur 65°C of glas. Mogelijkheden genoeg dus om diverse types vaat helemaal schoon en glanzend te maken. Bij de diverse programma's kun je bovendien een verschillende temperatuur voor het water instellen. Deze temperatuur gaat van 45°C tot 65°C. Nog een groot voordeel is dat je de mand bovenaan in de hoogte kunt instellen. Heb je bijvoorbeeld enkele grote pannen die je wil verdelen tussen boven en onder, dan kan dit zonder probleem.
Poten verstelbaar in de hoogte
Met een energieklasse A++ is de Siemens SX636X10IE heel energiezuinig. Het waterverbruik op jaarbasis bedraagt gemiddeld 2660 liter en het energieverbruik komt op jaarbasis op 262 kWh. Met een hoogte van 86,5 centimeter, een breedte van 59,8 centimeter en een diepte van 55 centimeter, kun je het toestel gemakkelijk in elke keuken integreren. Horizontaal opengeklapt neemt de deur van de vaatwasser 60 centimeter in, wat het toestel voor compacte keukens geschikt maakt. De poten van het toestel kun je dan nog eens in de hoogte verstellen zodat het toestel echt overal perfect past.
Nieuwste technologische snufjes
De SX636X10IE zou geen toestel van Siemens zijn als er niet enkele heel handige snufjes ingebouwd waren. De Doseerassistent verdeelt het was- en glansproduct optimaal. Dankzij de functie varioSpeed Plus zijn je kopjes en schotels heel snel schoon. De functie “”intensieve zone”” van dit toestel is heel interessant. Dit is een plaats in de vaatwasser waar je extra vuile vaat kunt beladen, maar dit toch in één wasprogramma kunt combineren met bijvoorbeeld fijn servies. Een indicatielampje vertelt je als je glansmiddel of zout moet bijvullen en de starttijd kun je instellen naar eigen wens. Kortom, wil je graag een hele degelijke vaatwasser die over de nieuwste technologieën beschikt, dan is de Siemens SX636X10IE de perfecte keuze.

Laatst bekende prijs: € 679.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (inbouw) SX636X10IE reviews