Siemens vaatwasser (inbouw) SX658X05IN review

Siemens vaatwasser (inbouw) SX658X05IN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (inbouw) SX658X05IN

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens vaatwasser (inbouw) SX658X05IN
Een volledig geïntegreerde XXL-vaatwasser met een comfortabel MetalTouch-Control bedieningspaneel. De afwasmachine biedt 8 programma’s, waaronder een fluisterstil nachtprogramma. Met varioSpeed Plus kun je de afwastijd tot 66% verkorten.
Siemens SX658X05IN: extra ruimte en optimaal bedieningsgemak
Met een hoogte van 86,5 centimeter biedt deze XXL-vaatwasser 10% meer binnenruimte dan een standaard model. Hierdoor kun je in de onderkorf gemakkelijk grote borden en schalen plaatsen. Op dagen dat er uitzonderlijk groot vaatwerk is, kan de bovenkorf nog eens één of twee niveaus hoger worden gezet. De korven zijn zeer flexibel indeelbaar met neerklapbare bordenhouders en neerklapbare kopjeshouders. Voor je bestek, kook- en scheplepels en klein serviesgoed is er een ruime varioLade. Het bedieningspaneel aan de bovenzijde van de deur is voorzien van MetalTouch-Control, waardoor je met lichte aanrakingen de vaatwasser snel kunt instellen. De Siemens SX658X05IN geeft je keuze uit 8 verschillende programma’s. Bij het automatische programma controleert een aquaSensor hoe vuil je vaat is en wordt de afwascyclus hierop afgestemd. Met het innovatieve nachtprogramma opereert de vaatwasser fluisterend stil tijdens uren dat de energietarieven het laagst zijn.
4 speciale functies voor speciale omstandigheden
VarioSpeed Plus: Met gebruik van wat extra energie wast de afwasmachine je vaat driemaal sneller sprankelend schoon. De verkorte tijd is meteen op het display te zien.
IntensiveZone: De functie verhoogt de sproeidruk en de temperatuur alleen in de onderkorf. Erg vuile pannen kun je tegelijk met je borden en glazen optimaal reinigen.
ExtraDroog: Dankzij een intensiever droogproces wordt ook lastig te drogen vaat perfect droog.
HygiënePlus: Stel deze functie in om bacteriën radicaal de verwijderen.
De speciale functies hebben elk hun eigen MetalTouch-toets op het paneel. Voor extra bedieningsgemak staat er bij elke toets een beschrijving van de functie.
Zuinig en duurzaam
Met een energie efficiëntie van A++ is de Siemens SX658X05IN een zeer zuinige vaatwasser. De wrijvingsloze iQdrive-motor en de roestvrijstalen binnenkuip garanderen de duurzaamheid van het apparaat. Haal deze prachtige inbouw vaatwasser naar je keuken en geniet jarenlang van een perfecte reiniging van al je vaatwerk.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (inbouw) SX658X05IN reviews

About the Author