Siemens vaatwasser (inbouw) SX736X03FE review

Siemens vaatwasser (inbouw) SX736X03FE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (inbouw) SX736X03FE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens iQ300 vaatwasser
De Siemens SX736X03FE vaatwasser heeft veel moderne opties en gebruikt weinig water en energie. Door zijn ergonomische bouw is in- en uitruimen een peuleschil. Met de varioSpeedPlus optie kan hij tot drie keer sneller afwassen dan vergelijkbare modellen. infoLight projecteert een blauw licht op alle soorten vloeren wanneer het programma wordt uitgevoerd en klaar is. De mechanische deurvergrendeling voorkomt onbedoeld openen tijdens het afwassen.
Handige opties en veel extra ruimte
Deze Siemens XXL vaatwasser SX736X03FE is zodanig gebouwd dat hij je 10% meer binnenruimte geeft. Hierdoor kun je met gemak 14 complete couverts afwassen. Deze vaatwasser beschikt over zes standaard programma's en drie erg handige optionele wasprogramma's. Is je vaat niet erg vervuild maar wil je het zo snel mogelijk schoon en droog hebben? Met de varioSpeed Plus-optie kost afwassen slechts een derde van de tijd die je gewend bent. Erg handig voor glaswerk tijdens een feest. Heb je extra vervuilde vaat in de onderkorf geplaatst? Schakel dan de intensiveZone-optie in. Hierdoor gebruikt je Siemens aan de onderkant meer water dan boven en wordt je gehele vaat goed schoon met minder waterverbruik.
Slimme sensoren voor een nog beter resultaat: Met iSensoric
Slimme sensoren meten de vervuilingsgraad van je vaat en het spoelwater en stemmen wasmiddel en water hierop af. Deze Siemens vaatwasser is voorzien van handige en gemakkelijk in te stellen afwaskorven die je zonder te hoeven bukken eenvoudig uit je machine neemt. De korven en het binnenwerk van je vaatwasser zijn snel en eenvoudig te reinigen. Deze Siemens beschikt ook over een speciaal MachineCare-programma dat effectief kalk en vet uit je machine verwijdert. Deze inbouw vaatwasser heeft bovendien een varioScharnier, waardoor hij niet alleen naadloos ingebouwd kan worden, maar ook nooit zal klemmen of schuren.
Duurzaam en zeer zuinig in het gebruik
De Siemens SX736X03FE kun je rustig laten draaien op goedkope nachtstroom. Hij produceert uiteraard wel geluid, maar met een geluidsniveau van slechts 46 dB zal iedereen kunnen blijven genieten van een verdiende nachtrust. Op jaarbasis gebruikt deze Siemens slechts 266 kWu. Een dergelijke prestatie levert hem een plek op in de zeer energie-efficiënte en zuinige klasse A++. Je zult merken dat je op jaarbasis echt veel euro's gaat besparen.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (inbouw) SX736X03FE reviews

About the Author