Siemens vaatwasser (inbouw) SX736X03ME review

Siemens vaatwasser (inbouw) SX736X03ME review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (inbouw) SX736X03ME

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Siemens SX736X03ME: een snelle en grondige vaatwasser
De Siemens SX736X03ME is uitgerust met VarioSpeed waarmee je tot wel 66% tijd kunt besparen! Het apparaat is echter niet alleen snel, maar ook zorgvuldig. Dankzij slimme technieken maakt de vaatwasser alle soorten vaat perfect schoon en droog.
In een mum van tijd een schone vaat dankzij de Siemens SX736X03ME
Met de Siemens SX736X03ME krijg je jouw vaat heel snel schoon en droog. In deze volledig geïntegreerde vaatwasser is namelijk de VarioSpeed optie aanwezig. Met een druk op de knop kun je het programma met 66% verkorten. Je bespaart zo een heleboel tijd, terwijl je niet in hoeft te leveren op resultaat. Je vaat komt namelijk weer spik en span uit de vaatwasser! De optimale afwasresultaten worden mede behaald door de dosseerAssistent. Hierdoor vallen vaatwastabletten in een opvangbak waar ze effectief opgelost worden door een gerichte waterstraal. Zo maakt de Siemens vaatwasser altijd goed schoon! Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat je vaat niet helemaal goed droog is. Wanneer je bijvoorbeeld veel kunststof servies moet afwassen, kun je kiezen voor de extraDroog optie om zeker te zijn van een perfect droog resultaat.
De Siemens SX736X03ME zorgt goed voor je vaat
Dankzij verschillende handige programma’s kun je met een gerust hart je delicate vaat in de Siemens SX736X03ME plaatsen. Het Glas 40 °C programma is speciaal ontworpen voor het schoon krijgen van fijn glaswerk. Het glas wordt eerst voorzichtig, maar toch grondig, schoongemaakt onder lage temperaturen. Daarna wordt de vaat langzaam gedroogd voor een glimmend resultaat. Zelfs wanneer er tegelijkertijd delicaat glaswerk en sterk vervuilde vaat schoongemaakt moet worden is dit geen probleem. Door te kiezen voor intensiveZone gaat dit namelijk prima samen. In de onderste korf, waar de erg vuile vaat zich bevindt, wordt de druk van het sproeiwater verhoogd, zodat alles weer helemaal schoon wordt. Bovenin de vaatwasser wordt nog steeds het programma naar keuze gevolgd, waardoor hier gewoon voorzichtig afgewassen kan worden. Hierdoor gaat de volledig geïntegreerde vaatwasser Siemens SX736X03ME zorgvuldig om met alle soorten vaat.

Laatst bekende prijs: € 670.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (inbouw) SX736X03ME reviews