Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S04AE review

Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S04AE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S04AE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Siemens iQ300 onderbouw vaatwasser
Deze Siemens vaatwasser is voorzien van het zuinige energielabel A++ en biedt optimaal gebruiksgemak en flexibiliteit bij belading dankzij het korfsysteem. Met varioSpeedPlus is je vaat 3 keer sneller perfect schoon en droog. Handig wanneer je snel schone vaat nodig hebt bij bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje! De vaatwasser beschikt over 12 maatcourverts. Er zijn 6 programma’s: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Glas 40 °C, 1h 65 °C, Snel 45 °C en 3 speciale functies: varioSpeed Plus, intensiveZone en extraDroog. De vaatwasser beschikt over een automatische programma die het waterverbruik, de temperatuur en de spoeltijd exact afstemt op de hoeveelheid vuil. Je gebruikt dus niet meer water of energie dan nodig.
EcoSilence DriveTM: krachtig, duurzaam en efficiënt
Dankzij de elektrisch aangestuurde motor en vele geluidsisolerende maatregelen is deze vaatwasser super stil met slechts 46 dB. Perfect voor open keukens. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties. Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en zo bespaar je water en energie!
VarioSpeed Plus en IntensiveZone
Met varioSpeed Plus wordt de afwastijd met 66% verkort. De nieuwe verkorte tijd is meteen op het display te zien. Hierdoor is je vaat altijd in de kortste tijd schitterend schoon en droog. Als je voor de intensiveZone kiest wordt de druk van het sproeiwater verhoogd in de onderste korf waar zich de zeer vuile vaat bevindt. In de bovenste korf draait het gekozen programma en wordt kwetsbare vaat nog steeds voorzichtig afgewassen. Voor reiniging en onderhoud zorgt de MachineCare functie. De DoseerAssistent zorgt ervoor dat het vaatwasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld.
Levenslange garantie tegen waterschade en altijd de juiste temperatuur
Het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van de vaatwasser. Deze vaatwasser van Siemens beschikt over een warmtewisselaar. Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.
Indeling van de vaatwasser
Vario-korven
In hoogte verstelbare bovenkorf met rackMatic (3 standen)
Neerklapbare bordenhouders onderkorf (2x)
Bestekkorf in onderkorf
varioLadePro naderhand toe te voegen
Digitale resttijdindicatie en elektronische voorprogrammering 1-24 uur

Laatst bekende prijs: € 629.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S04AE reviews

About the Author