Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S04IN review

Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S04IN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S04IN

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De stille en zuinige SIEMENS SN436S04IN vaatwasser
Sneller en slimmer, stil en zuinig, dat typeert deze Siemens onderbouw vaatwasser kort maar krachtig. De hoogwaardige technologie en de duurzaamheid die Siemens levert maken ook deze vaatwasser tot een topper in zijn klasse.
Flexibel en extreem stil
Deze vaatwasser kan prima in een open ruimte staan zonder overlast te geven. Hij produceert maximaal 44 decibel aan geluid, en dat is extreem stil. De Siemens SN436S04IN heeft ruimte voor 13 couverts en beschikt over een zeer flexibele indeling. De bordenhouders en de etagères kunnen worden ingeklapt, en zo kun je ook grote schalen probleemloos in je vaatwasser kwijt. De bovenste korf is bovendien in hoogte verstelbaar om optimaal gebruiksgemak te creëren. Ook de elektronische voorprogrammering is handig. Je kunt je vaatwasser tot 24 uur later laten starten. Siemens heeft zes programma's ingebouwd, variërend van een speciaal glasbeveiligingsprogramma op 40 graden tot een intensieve reiniging op 70 graden, zodat je voor elke mate van vervuiling het goede programma kunt kiezen. Daarnaast zijn er nog verschillende speciale functies zoals varioSpeed Plus om je vaat drie keer sneller af te wassen en te drogen, en de extraDroog-functie om een vaat met veel kunststof goed droog te krijgen. Voor het optimaal benutten van je vaatwastabletten heeft Siemens ook iets bijzonders ontwikkeld. Met de doseerAssistent komt een nauwkeurig gerichte waterstraal in actie die ervoor zorgt dat het vaatwasmiddel gelijkmatig door de machine wordt verspreid. Zo kan de volle kracht van de tablet zijn werk doen en is het afwasresultaat gegarandeerd goed.
Technisch superieur, zuinig en efficiënt
Het energielabel van de Siemens SN436S04IN is A++, want water en energie worden zeer efficiënt benut. Stel dat je dagelijks het Eco 50 graden programma gebruikt, dan heb je op jaarbasis een verbruik van 262 kWh en 2660 liter water. De waterwissel spoeltechniek, de warmtewisselaar en de iQdrive koolborstelloze motor staan garant voor zuinigheid en een lange levensduur. Overigens scoort deze Siemens vaatwasser ook een A voor het droogresultaat. Andere pluspunten zijn de easyLock deursluiting en de kinderbeveiliging op de deur en op de toetsen. Bij een onderbouwvaatwasser waarbij kinderen gemakkelijk aan de knopjes kunnen komen is dat niet onbelangrijk. Natuurlijk heeft deze Siemens vaatwasser een aquaStop-functie met levenslange garantie tegen elke vorm van waterschade. Verder kun je op het display aflezen hoe lang de afwascyclus nog duurt en wanneer je zout of spoelglansmiddel moet bijvullen. Houd je van gemak, dan is het Auto-programma ideaal. De aquaSensor meet de vuilgraad van het spoelwater en past de temperatuur en de hoeveelheid water daar op aan. Met één druk op de knop zorgt je vaatwasser voor het beste resultaat. Dat is optimaal gebruiksgemak, en daar heb je dagelijks plezier van. Dankzij de hoogwaardige techniek heeft de Siemens SN436S04IN bovendien een lange levensduur. Het is een vaatwasser die goed scoort op zuinigheid, duurzaamheid, flexibiliteit en gebruiksgemak. Is het ook de ideale vaatwasser voor jou?

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S04IN reviews

About the Author