Siemens vaatwasser SN215I02AE review

Siemens vaatwasser SN215I02AE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser SN215I02AE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Siemens iQ100 SpeedMatic
Deze Siemens iQ100 SpeedMatic is een vrijstaande vaatwasser met inox-look. De vaatwasser heeft ruimte voor de vuile vaat na een diner met 12 personen. Met de varioSpeed functie droog en reinig je je vaat 2 keer sneller. Een beladingssensor meet het gewicht van de vuile vaat. De temperatuur en het water- en energieverbruik worden hierop aangepast. Met deze Siemens ben je er van verzekerd dat je vaat er altijd goed schoon uitkomt.
EcoSilence DriveTM: krachtig, duurzaam en efficiënt
Dankzij de elektrisch aangestuurde motor en vele geluidsisolerende maatregelen is deze vaatwasser super stil met slechts 45-50 dB. Perfect voor open keukens. De vaatwasser beschikt over een zuinige EcoSilence DriveTM motor. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties. Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en zo bespaar je water en energie!
Aantal programma’s
De Siemens SN215I02AE beschikt over 5 verschillende programma’s: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, 1h 65 °C en Voorspoelen. Er zijn 2 speciale functies:
Extra Droog: een optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen.
VarioSpeed: spoelt twee keer sneller zonder in te leveren op de reinigingsprestaties. Activeer de functie wanneer je snel schoon servies nodig hebt bij bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje.
De DoseerAsssistent zorgt ervoor dat het vaatwasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld.
Langdurige glans bescherming en extra stabiliteit voor wijnglazen
Zacht water veroorzaakt glascorrosie. Daarom regelen Siemens-vaatwassers met glasbeschermingssysteem de hardheid van het water. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw fijnste glazen en kostbaar porselein altijd met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.
Eenvoudig de gewenste starttijd vooraf instellen
Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programma start vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.
Indeling van de vaatwasser
Neerklapbare bordenhouders onderkorf (2x)
Bestekrek in bovenste korf: deze is eenvoudig in hoogte te verstellen en geeft je meer ruimte voor grotere vaat zoals grote borden.
Bestekkorf in onderste korf
Kopjeshouder in bovenkorf (2x)
Elektronische indicatie zout
Veiligheid
AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie
EasyLock deursluiting

Laatst bekende prijs: € 411.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser SN215I02AE reviews

About the Author