Siemens vaatwasser SN235I03EE review

Siemens vaatwasser SN235I03EE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser SN235I03EE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Siemens iQ300 vrijstaande vaatwasser
Deze Siemens SN235I03EE is een vrijstaande vaatwasser in een inox look. De vaatwasser heeft ruimte voor de vuile vaat na een diner met 13 personen. Met de varioSpeed functie droog en reinig je je vaat 2 keer sneller. De vaatwasser is zuinig met energie-efficiëntieklasse A+. Deel de vaatwasser makkelijk in met varioFlex-korven en varioLade. De antiFingerprint-coating maakt een einde aan vervelende vingervlekken op roestvrij staal. De vaatwasser beschikt over een automatische programma die het waterverbruik, de temperatuur en de spoeltijd exact afstemt op de hoeveelheid vuil. Je gebruikt dus niet meer water of energie dan nodig. Voor de reiniging en het onderhoud van de binnenruimte van de vaatwasser is er de MachineCare-functie. Met deze Siemens ben je er van verzekerd dat je vaat er altijd goed schoon uitkomt.
EcoSilence DriveTM: krachtig, duurzaam en efficiënt
Dankzij de elektrisch aangestuurde motor en vele geluidsisolerende maatregelen is deze vaatwasser super stil met slechts 45-50 dB. Perfect voor open keukens. De vaatwasser beschikt over een zuinige EcoSilence DriveTM motor. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties. Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en zo bespaar je water en energie!
Aantal programma’s
De Siemens SN235I03EE beschikt over 5 verschillende programma’s: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, 1h 65 °C en Voorspoelen. Er zijn 2 speciale functies:
Halve belading
VarioSpeed: spoelt twee keer sneller zonder in te leveren op de reinigingsprestaties. Activeer de functie wanneer je snel schoon servies nodig hebt bij bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje.
De automatische programma’s van Siemens zorgen ervoor dat je vuile vaat altijd goed schoon wordt, met één druk op de knop. De aquaSensor controleert de vuilgraad van het spoelwater en past de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. De DoseerAsssistent zorgt ervoor dat het vaatwasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld.
Eenvoudig de gewenste starttijd vooraf instellen
Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programma start vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.
Indeling van de vaatwasser
In hoogte verstelbare bovenkorf met rackMatic (3 standen)
Neerklapbare bordenhouders onderkorf (2x)
Kopjeshouder in bovenkorf (2x)
varioFlex korven (zilverkleurig)
varioLade: de varioLade biedt extra laadniveau. dankzij het speciale ontwerp biedt de lade niet alleen ruimte aan bestek, maar ook aan opscheplepels, slacouverts en klein serviesgoed zoals espressokopjes. in de onderste korf is geen bestekmand meer nodig zodat daar ruimte is voor 14 standaard couverts.
Elektronische indicatie zout
Veiligheid
AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie
EasyLock deursluiting

Laatst bekende prijs: € 479.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser SN235I03EE reviews

About the Author