Siemens vaatwasser SN236I01IE review

Siemens vaatwasser SN236I01IE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser SN236I01IE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Siemens SN236I01IE
Deze Siemens SN236I01IE is een vrijstaande vaatwasser met inox-look. De vaatwasser heeft ruimte voor de vuile vaat na een diner met 13 personen. Met de varioSpeedPlus functie droog en reinig je je vaat 3 keer sneller. De vaatwasser bijzonder zuinig met de zeer hoge energie-efficiëntieklasse A+++. De antiFingerprint-coating maakt een einde aan de vervelende vingervlekken op roestvrij staal. Een beladingssensor meet het gewicht van de vuile vaat. De temperatuur en het water- en energieverbruik worden hierop aangepast. Met deze Siemens ben je er van verzekerd dat je vaat er altijd goed schoon uitkomt.
EcoSilence DriveTM: krachtig, duurzaam en efficiënt
Dankzij de elektrisch aangestuurde motor en vele geluidsisolerende maatregelen is deze vaatwasser super stil met slechts 45-50 dB. Perfect voor open keukens. De vaatwasser beschikt over een zuinige EcoSilence DriveTM motor. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties. Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en zo bespaar je water en energie!
Aantal programma’s
De Siemens SN215I02AE beschikt over 6 verschillende programma’s: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Glas 40 °C, 1h 65 °C en Voorspoelen. Er zijn 3 speciale functies:
intensiveZone: reinigt schalen en pannen effectief met één druk op de knop.
Extra Droog: een optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen.
VarioSpeed: spoelt twee keer sneller zonder in te leveren op de reinigingsprestaties. Activeer de functie wanneer je snel schoon servies nodig hebt bij bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje.
De automatische programma’s van Siemens zorgen ervoor dat je vuile vaat altijd goed schoon wordt, met één druk op de knop. De aquaSensor controleert de vuilgraad van het spoelwater en past de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. De DoseerAsssistent zorgt ervoor dat het vaatwasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld.
Eenvoudig de gewenste starttijd vooraf instellen
Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programma start vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.
Warmtewisselaar: altijd de juiste temperatuur
Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.
Indeling van de vaatwasser
In hoogte verstelbare bovenkorf met rackMatic (3 standen)
Neerklapbare bordenhouders onderkorf (2x) en bovenkorf (4x)
Bestekrek in bovenste korf: deze is eenvoudig in hoogte te verstellen en geeft je meer ruimte voor grotere vaat zoals grote borden.
Variabele bestekkorf in onderste korf
Elektronische indicatie zout
Veiligheid
AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie
EasyLock deursluiting
Kinderbeveiliging: toetsblokkering

Laatst bekende prijs: € 619.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser SN236I01IE reviews

About the Author