Siemens vaatwasser SN236W01IE Outlet review

Siemens vaatwasser SN236W01IE Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser SN236W01IE Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Snel afwassen met varioSpeed Plus
Met name wanneer de vaat niet extreem vuil is, biedt de SN236W01IE de mogelijkheid om extra snel af te wassen. Door de varioSpeed Plus-knop in te drukken verkort je de afwastijd met 66%. Naast de tijdswinst bespaar je zo natuurlijk ook energiekosten. Deze vaatwasser is met het energielabel A+++ extreem energiezuinig.
Verstelbare bovenkorf voor meer flexibiliteit
Soms maak je gebruik van grote pannen en schalen die doorgaans moeilijk in een vaatwasser passen. Door de verstelbare bovenkorf houd je onder in de vaatwasser extra ruimte over zodat je ook grote items in de vaatwasser kunt afwassen. Zo hoef je dus niets meer met de hand af te wassen omdat er geen ruimte is in de afwasmachine.
Automatische afwasprogramma's
Met de Siemens SN236W01IE kun je kiezen voor automatische afwasprogramma's. De aquaSensor meet de vuilgraad van de vaat en bepaalt zo automatisch de temperatuur en hoeveelheid van het water. Daarnaast zorgt de doseerAssistent met behulp van een kleine waterstraal voor een optimale verdeling van het afwasmiddel.
Schoon glaswerk zonder beschadigingen
Met het glasbeschermingssysteem van de Siemens SN236W01IE wordt het glazen serviesgoed met extra voorzichtigheid behandeld. Door gebruik te maken van het extra zachte programma voorkom je dat glaswerk vaal wordt of beschadigt. Ga voor de Siemens SN236W01IE vaatwasser en geniet van een schone vaat. Zelfs als het gaat om grote pannen of breekbaar glaswerk!

Laatst bekende prijs: € 579.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser SN236W01IE Outlet reviews

About the Author