Siemens vaatwasser SN258I00TE review

Siemens vaatwasser SN258I00TE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser SN258I00TE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Siemens iQ500 vrijstaande vaatwasser
Deze Siemens vaatwasser uit de iQ500 serie is voorzien van het zuinige energielabel A+++ dankzij de innovatieve Zeolith®-technologie. De Shine&Dry functie zorgt voor schitterende glazen. Met varioSpeedPlus is je vaat 3 keer sneller perfect schoon en droog. Handig wanneer je snel schone vaat nodig hebt bij bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje! De vaatwasser beschikt over 14 maatcourverts. De antiFingerprint-coating maakt een einde aan de vervelende vingervlekken op roestvrij staal. De vaatwasser is makkelijk te bedienen met MetalTouch-control.
Zelfs plastic wordt droog met deze Siemens vaatwasser
Al jouw vaat komt droog uit de vaatwasser dankzij het Zeoliet-droogsysteem. Zeoliet-mineralen absorberen vocht en zetten dit om in energie en warmte. Ook beschikt de vaatwasser over een automatische programma die het waterverbruik, de temperatuur en de spoeltijd exact afstemt op de hoeveelheid vuil. Je gebruikt dus niet meer water of energie dan nodig..
EcoSilence DriveTM: krachtig, duurzaam en efficiënt
Dankzij de elektrisch aangestuurde motor en vele geluidsisolerende maatregelen is deze vaatwasser super stil met slechts 40-45 dB. Perfect voor open keukens. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties. Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en zo bespaar je water en energie!
VarioSpeed Plus en IntensiveZone
Met varioSpeed Plus wordt de afwastijd met 66% verkort. De nieuwe verkorte tijd is meteen op het display te zien. Hierdoor is je vaat altijd in de kortste tijd schitterend schoon en droog. Als je voor de intensiveZone kiest wordt de druk van het sproeiwater verhoogd in de onderste korf waar zich de zeer vuile vaat bevindt. In de bovenste korf draait het gekozen programma en wordt kwetsbare vaat nog steeds voorzichtig afgewassen. Voor reiniging en onderhoud zorgt de MachineCare functie. De DoseerAssistent zorgt ervoor dat het vaatwasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld.
Levenslange garantie tegen waterschade
Het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van de vaatwasser.
Eenvoudig de gewenste starttijd vooraf instellen
Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.
Warmtewisselaar: altijd de juiste temperatuur
Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.
Indeling van de vaatwasser
VarioFlex Pro-korven met flexibele onderdelen in blauw
VarioLade Pro: de meeste flexibel in te delen korven
RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen)
6 Neerklapbare bordensteunen bovenkorf
Kopjes-étagère in bovenkorf (2x) en onderkorf (2x)
Glazenhouder in onderkorf
Digitale resttijdindicatie en elektronische voorprogrammering 1-24 uur
Veiligheid
AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie
Kinderbeveiliging door toetsvergrendeling
EasyLock deursluiting

Laatst bekende prijs: € 879.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser SN258I00TE reviews

About the Author