Siemens vaatwasser SR256W01TE review

Siemens vaatwasser SR256W01TE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser SR256W01TE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Siemens vaatwasser SR256W01TE, de stille kracht in je keuken
De Siemens vaatwasser SR256W01TE is een stille en bijzonder energiezuinige afwasmachine waarmee je jouw vaat snel en efficiënt reinigt. Deze vaatwasser is extra zuinig op je glaswerk en heeft moderne opties waarmee je op maat kunt afwassen.
Veel ruimte en gemakkelijk in te delen
De Siemens vaatwasser SR256W01TE is een vrijstaande afwasmachine waarin je met gemak tien complete couverts kunt reinigen. De handige varioLadePro en de varioFlexPro-korven deel je snel en eenvoudig in. Deze korven hebben speciale hendels waardoor je ze in drie stappen kunt verstellen. Dit scheelt je veel tijd bij het in- en uitruimen. Als je regelmatig een vaat hebt die niet zo vuil is, zou het zonde van water en energie zijn als je een complete afwascyclus moet doorlopen. Dit is met deze Siemens niet nodig. Je selecteert gewoon het varioSpeed Plus-programma. Hiermee krijg je een schone vaat, maar je wascyclus is wel met 66% verkort.
Diverse programma's voor het echte maatwerk
Naast het handige varioSpeed Plus-programma heeft de Siemens vaatwasser SR256W01TE nog meer programma's om echt op maat te kunnen afwassen. Het Siemens Glas 40 °C programma is speciaal ontwikkeld voor kwetsbaar en delicaat glaswerk. Door het Zeolith-droogsysteem zul je ook geen aanslag op je glaswerk zien. Heb je onderin extra vuile vaat? Schakel dan de optie IntensiveZone in. De onderste korf krijgt dan spoelwater met een verhoogde druk. Vuil laat zo sneller en gemakkelijker los. Door de duoPower dubbele sproeiarm maakt deze Siemens sowieso optimaal gebruik van de ruimte in je afwasmachine. De reinigende stralen slaan geen plekje over en je vaat wordt compleet gereinigd, waar je het ook geplaatst hebt.
Weinig geluid en een lage energierekening
Deze Siemens vaatwasser SR256W01TE heeft een geluidsniveau van 43 dB. Als hij werkt, hoef je dus niet je stem te verheffen om verstaanbaar te zijn. De efficiënte iQdrive-motor is stil en ook erg energiezuinig. Per jaar ben je ongeveer 188 kWu aan energie kwijt. Met een dergelijke prestatie verdient de Siemens vaatwasser SR256W01TE een plek in de hoogste energie-efficiëntieklasse, A+++. Dit merk je op een positieve manier in je portemonnee.

Laatst bekende prijs: € 776.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser SR256W01TE reviews

About the Author