Siemens vaatwasser SR25M283EU review

Siemens vaatwasser SR25M283EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser SR25M283EU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Siemens iQ500 vrijstaande vaatwasser
Deze Siemens SR25M283EU is een vrijstaande vaatwasser in de kleur wit. De vaatwasser heeft ruimte voor de vuile vaat na een diner met 10 personen. Met de varioSpeed functie droog en reinig je je vaat 2 keer sneller. De vaatwasser is zuinig met energie-efficiëntieklasse A+. Deel de vaatwasser makkelijk in met varioFlex-korven en varioLade. De vaatwasser beschikt over 5 verschillende programma’s en 1 speciale functie: Intensief 70°C, Auto Plus 45-65°C, Eco 50°C, Snel 45°C, Voorspoelen en varioSpeed.
EcoSilence DriveTM: krachtig, duurzaam en efficiënt
Dankzij de elektrisch aangestuurde motor en vele geluidsisolerende maatregelen is deze vaatwasser super stil met slechts 45-50 dB. Perfect voor open keukens. De vaatwasser beschikt over een zuinige EcoSilence DriveTM motor. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties. Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en zo bespaar je water en energie!
Speciale functie: varioSpeed
Met de speciale functie varioSpeed is je vaat 2 keer zo snel klaar zonder in te leveren op de reinigingspresentaties. Activeer de functie wanneer je snel schoon servies nodig hebt bij bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje.
aquaSensor en doseerAssistent
De aquaSensor controleert de vuilgraad van het spoelwater en past de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. De doseerAsssistent zorgt ervoor dat het vaatwasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld. De vaatwastabletten vallen dankzij de doseerAssistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen.
Warmtewisselaar: altijd de juiste temperatuur
Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.
Indeling van de vaatwasser
In hoogte verstelbare bovenkorf met rackMatic (3 standen)
Neerklapbare bordenhouders onderkorf (2x)
Kopjeshouder in bovenkorf (2x) en onderkorf (2x)
duoPower sproeiarmen in de bovenkorf
varioLade en varioFlex-korven
Elektronische indicatie zout en glansspoelmiddel

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser SR25M283EU reviews

About the Author