Siemens vaatwasser SR25M834EU review

Siemens vaatwasser SR25M834EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser SR25M834EU

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Siemens vaatwasser SR25M834EU
Een sierlijke smalle vaatwasser uitgerust met een aquaSensor, beladingssensor en doseerAssistent. In hoogte verstelbare varioFlex-korven bieden flexibiliteit bij het inruimen. De duurzame iQdrive-motor zorgt voor een stille, zuinige werking.
Geniet van het gemak van de Siemens SR25M834EU vaatwasser
Met een capaciteit van 9 maatcouverts biedt deze vrijstaande vaatwasser voldoende afwasruimte voor huishoudens tot 4 personen. De bediening van het apparaat is overzichtelijk en eenvoudig. Met één druk op de knop kies je uit een van de 5 spoelprogramma’s. Voor zwaar bevuilde potten en pannen is er een intensief 70 °C programma en bij licht bevuilde vaat kun je een kort 45 °C programma selecteren. In het automatisch programma meet een aquaSensor hoe vuil je vaat is, en kiest de vaatwasser de ideale watertemperatuur tussen 45 °C – 65 °C. Bij alle programma’s zorgt een beladingssensor ervoor dat het waterverbruik wordt afgestemd op het volume van je vaat. En met behulp van een doseerAssistent wordt het afwasmiddel snel en evenredig opgelost in het spoelwater. De afwasmachine maakt gebruik van duoPower-sproeiarmen, waardoor het water elk stukje vaat bereikt. VarioFlex-korven maken de vaatwasser eenvoudig indeelbaar. De korven zijn voorzien van neerklapbare bordenhouders, neerklapbare kopjeshouders en opklapbare etagères. Het rackMatic-systeem stelt je in staat om de bovenkorf met een simpele handeling hoger of lager te plaatsen (3 niveaus). Dankzij de easyLock-deursluiting gaat de deur van deze vaatwasser zachtjes dicht.
Bijzondere kenmerken van de Siemens SR25M834EU
VarioSpeed functie die de afwasduur halveert.
Resttijdindicatie op het digitaal schermpje.
Indicatielampjes voor zout en glansmiddel.
Startuitstel tot 24 uur.
AquaStop overloopbeveiliging, voor het voorkomen van waterschade.
Roestvrijstalen binnenkuip.
De Siemens SR25M834EU vrijstaande vaatwasser is voorzien van een glanzende rvs coating met antiFingerprint eigenschap. Met een breedte van 45 centimeter past het apparaat gemakkelijk in de kookruimte van een kleinere woning, appartement of studio. Dankzij de borstelloze iQdrive-motor verloopt het afwasproces erg stil. Al je vaatwerk wordt optimaal gespoeld en gedroogd met deze gebruiksvriendelijke vaatwasser.

Laatst bekende prijs: € 479.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser SR25M834EU reviews