Siemens vaatwasser SR26T298EU review

Siemens vaatwasser SR26T298EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser SR26T298EU

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Vrijstaande vaatwasser van Siemens
Deze Siemens SR26T298EU vrijstaande vaatwasser is extra zuinig met energie-efficiëntieklasse A+++ en heeft ruimte voor 10 maatcouverts. Naast de 6 programma's heeft deze vaatwasser 4 speciale functies: intensiveZone, varioSpeedPlus, Halve belading en hygiënePlus. Dankzij de varioFLexPro-korven en varioLadePro zorgt de vaatwasser voor optimale flexibiliteit en gemak bij het inruimen.
Driemaal zo snel afwassen en drogen: varioSpeed Plus
Als je op de varioSpeed Plus-knop drukt, wordt de afwastijd met 66% verkort. De nieuwe verkorte tijd is meteen op het display te zien. Hierdoor is jouw vaat altijd in de kortste tijd schitterend schoon en droog. *Dit is niet van toepassing op voorspoel- en snelwasprogramma's.
Zacht boven, hoge druk beneden: de intensiveZone
Als je de intensiveZone kiest, wordt de druk van het sproeiwater verhoogd in de onderste korf waar zich de zeer vuile vaat bevindt. In de bovenste korf draait het gekozen programma en wordt kwetsbare vaat nog steeds voorzichtig afgewassen.
Zuinig drogen met een schitterende glans: Zeolith®-droogsysteem
Zeoliet is een mineraal dat vocht absorbeert en omzet in energie en warmte. Het veelzijdige materiaal zorgt er zo voor dat jouw vaat sneller en energiezuiniger droogt.
Een optimale verlichting van de gehele binnenruimte
De twee LED-lampen boven de deuropening zorgen ervoor dat de binnenruimte van jouw vaatwasser en je vaat in koel blauw licht wordt getoond. Het licht gaat automatisch aan als de deur geopend wordt en dooft weer als de deur dichtgaat.
duoPower® dubbele sproeiarm
Dankzij het overlappende werkingsgebied bereikt de dubbele sproeiarm de gehele 4 cm diepere bovenkorf. Hierdoor komt het water overal – dit zorgt voor betere afwasprestaties en een glanzend schone vaat.
Gemakkelijk inruimen van veel vaat
de korf heeft bovenaan speciale hendels. Door die in te drukken, kun je de bovenkorf gemakkelijk in drie stappen verstellen. Hierdoor gaat het inruimen en uitruimen eenvoudiger, vooral in het geval van grote pannen of schalen.
Zacht, veilig, schoon: het glasbeschermingsssyteem
Het glasbeschermingsssyteem – opgebouwd uit glasbeschermingstechnologie, een speciaal zacht programma en een warmtewisselaar – wast jouw glaswerk met uiterste zorg.
Optimale afwasresultaten met één druk op de knop: de automatische programma's van Siemens
Als je de Auto programma-knop indrukt, controleert de aquaSensor de vuilgraad van het spoelwater en past de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. Drie auto programma's beheren het gehele wasproces. Voor een perfect schone vaat, zo energiezuinig mogelijk en altijd met een glanzend resultaat.

Laatst bekende prijs: € 794.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser SR26T298EU reviews