Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIC 3C22 P review

Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIC 3C22 P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIC 3C22 P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De afwas zo gedaan
Is afwassen niet je grootste hobby? De Whirlpool WIC 3C22 P neemt je bijna al het werk uit handen. Deze inbouw vaatwasser wordt geïntegreerd in je keuken en zorgt voor een uitstekend schone vaat. Zo kun je weer optimaal genieten van het eten, zonder tegen de grote afwas op te zien.
Een vaatwasser met handige functies
Bij de meeste vaatwassers spoel je de vaat eerst af, voor je hem in de vaatwasser zet. Dankzij 6TH SENSE Power Clean is voorspoelen bij de Whirlpool WIC 3C22 P niet meer nodig. Zelfs pannen met aangekoekte resten hoef je niet eerst af te spoelen. Nog een handige functie van de Whirlpool WIC 3C22 P is de startuitstel optie. Met deze optie stel je het wasprogramma uit waardoor de vaatwasser pas aan gaat wanneer jij dat wenst. Aan ruimte is ook geen gebrek. De rekjes zijn op verschillende manieren in te delen, zodat al je vaat er eenvoudig in kan.
Voordelen van de Whirlpool WIC 3C22 P op een rijtje
Ruimte voor 14 couverts
Flexibele indeling
Geen herrie
Zuinig met energielabel A++
De Whirlpool WIC 3C22 P bij BCC
Koop je de Whirlpool vaatwasser, dan kies je voor een energiezuinige afwasmachine met veel handige functies. Naast het gunstige energielabel is er ook een halve lading optie. Zo kun je ook als je een keer wat minder afwas hebt, gewoon de afwasmachine aanzetten. Er wordt dan minder water gebruikt dan bij het normale programma. Met de Whirlpool afwasmachine, is de afwas geen vervelende klus meer.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIC 3C22 P reviews

About the Author