Whirlpool vaatwasser (inbouw) WRIC 3C26 P review

Whirlpool vaatwasser (inbouw) WRIC 3C26 P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool vaatwasser (inbouw) WRIC 3C26 P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Whirlpool WRIC 3C26 P inbouw vaatwasser is zuinig en flexibel
Kies voor de Whirlpool WRIC 3C26 P inbouw vaatwasser als je een flexibel in te delen ruimte wilt en tot veertien couverts tegelijk wilt afwassen. Deze Whirlpool zorgt ervoor dat je geen tijd meer kwijt bent met voorspoelen en inweken.
Deel je vaat in zoals jij het wilt
Voor de dagelijkse vaat weet je meestal precies hoe je je vaatwasser in wilt delen. Als je echter onverwachts bezoek krijgt of je plant een familiediner, dan moet je in korte tijd meer kunnen verwerken. Deze Whirlpool WRIC 3C26 P inbouw vaatwasser biedt ruimte aan wel veertien standaard couverts. Door de modulaire rekken, inklapbare randen en in hoogte verstelbare bovenkorf creëer je snel extra ruimte, zodat je ook hoog glaswerk en pannen met gemak in je vaatwasser kunt laden. Je tafel en je keuken zijn zo weer snel op orde.
Niet meer inweken of voorspoelen
Zeker als je net een groot diner hebt gekookt, wil je gezellig natafelen. Dan wil je geen tijd kwijt zijn met het inweken van pannen of het voorspoelen van je vaat. Dit hoeft ook niet meer. De Whirlpool WRIC 3C26 P inbouw vaatwasser is uitgerust met 6th Sense PowerClean-technologie. Dit houdt in dat de slimme sensoren van je vaatwasser geheel zelfstandig bepalen hoe vuil je vaat is. Daar stemmen ze dan water en wasmiddel op af. Zonder dat je iets extra's hoeft te doen wordt je vaat brandschoon en glanzend. Dit gaat je veel tijd en moeite besparen.
Bespaar op je energierekening
De Whirlpool WRIC 3C26 P inbouw vaatwasser heeft de mogelijkheid om de start tot 12 uur uit te stellen. Zo kun je profiteren van voordelige nachtstroom en dat scheelt geld. Wat ook geld scheelt, is het feit dat deze machine slechts 9 liter water nodig heeft per afwasbeurt. Daarnaast verbruikt deze Whirlpool op jaarbasis ongeveer 265 kWu aan stroom. Deze zuinige machine heeft daardoor een plek veroverd in de hoge energie-efficiëntieklasse A++. Als hij eenmaal aan het werk is, hoor je hem ook bijna niet. Met een geluidsniveau van 46 dB hoeft niemand in je huis zijn stem te verheffen.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Whirlpool vaatwasser (inbouw) WRIC 3C26 P reviews

About the Author