Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X review

Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ontdek de vele voordelen van de Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X
De Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X is energiezuinig en helemaal aan te passen aan jouw situatie met startuitstel en de optie halve lading. Al jouw vaat kun je hier perfect in kwijt dankzij het verstelbare bovenrek en de FlexiSpace manden!
Energiezuinig de vaat doen met de Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X
Met de Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X kun je de vaat op een energiezuinige manier mooi schoon krijgen. Deze vaatwasser heeft energielabel A+, wat betekent dat het apparaat niet veel stroom verbruikt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor een hele hoge energierekening, maar kun je wel rekenen op een goed schoongemaakte vaat! Het is zelfs mogelijk om de optie halve lading te selecteren. Hierdoor wordt er minder stroom en water verbruikt wanneer de machine niet helemaal vol is. Verder kun je ook de tijd selecteren wanneer de vaatwasser aan moet gaan met behulp van startuitstel. Zo kun je het gebruik van de Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X helemaal naar wens aanpassen!
Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X: stil en flexibel
De Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X kan geschikt gemaakt worden voor iedere situatie. Wanneer je een heleboel grote voorwerpen schoon wilt maken kun je bijvoorbeeld het bovenrek in hoogte verstellen of helemaal verwijderen. Daarnaast is het dankzij de FlexiSpace manden eenvoudig om de vaatwasser in te delen naar jouw wensen. Hierdoor kun je al jouw vieze vaat prima in het apparaat plaatsen. Wanneer de Whirlpool vaatwasser eenmaal volgeladen en aangezet is ervaar je nog een voordeel. Het apparaat is namelijk erg stil, waardoor je in alle rust kunt wachten tot jouw vaat weer schoon is. De Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X is een energiezuinige vaatwasser die handig in te delen is dankzij het verstelbare bovenrek en de FlexiSpace manden. Daarnaast kun je het apparaat helemaal naar wens gebruiken dankzij de opties voor startuitstel en halve lading.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Whirlpool vaatwasser WFC 3B 16 X reviews

About the Author