Zanussi vaatwasser (inbouw) ZDI26001XA review

Zanussi vaatwasser (inbouw) ZDI26001XA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi vaatwasser (inbouw) ZDI26001XA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Zanussi ZDI26001XA inbouw afwasmachine geeft een hygiënisch resultaat
Kies voor de Zanussi ZDI26001XA inbouw afwasmachine als je jouw vaat zo efficiënt mogelijk wilt kunnen indelen. Je wast tot wel 13 couverts in één keer. Door zijn Intensive Care-programma wast deze machine ook nog zo hygiënisch mogelijk.
Flexibel in te delen, efficiënt te laden
Als je kiest voor een mooie inbouw wasmachine, dan wil je meer dan alleen een stijlvol uiterlijk en een makkelijke bediening. Zeker als je een groot gezin of veel bezoek hebt, wil je geen stapels afwas die wachten op hun beurt. De Zanussi ZDI26001XA inbouw afwasmachine biedt plaats aan wel 13 couverts en zijn rekken en bestekbakken kun je flexibel indelen. Zo krijg je meer vaat in je machine en is je keuken snel weer netjes. Is je afwas niet te vuil, kies dan voor de QuickWash-optie en je afwas wordt binnen een half uur op 60 graden weer brandschoon. Dat scheelt je veel tijd.
Extra aandacht voor hygiëne
Hygiëne is niet alleen van belang in een professionele restaurantkeuken, maar ook bij jou thuis. De Zanussi ZDI26001XA inbouw afwasmachine is hierbij een grote hulp. Zelfs ernstig vervuilde vaat krijgt deze machine met zijn Intensive Care-programma zo schoon mogelijk. Daarbij heb je ook veel profijt van zijn extra hete naspoeling bij 70 graden Celsius. Hierdoor worden tot 99,99 % van alle mogelijk schadelijke micro-organismen gedood. Je kunt je vaat dus met een gerust hart opbergen omdat je er alles aan hebt gedaan om kruisbesmetting te voorkomen.
Weinig geluid en zuinig met water en energie
Zeker als je nog gezellig wilt natafelen, kan het geluid van een werkende afwasmachine storend zijn. De Zanussi ZDI26001XA inbouw afwasmachine levert echter slechts 47 dB aan geluid. Hierdoor hoef je je stem niet te verheffen om verstaanbaar te zijn. Je kunt de start van je afwasmachine tot 24 uur uitstellen en zo profiteren van een voordeliger nachttarief. Het normale jaarverbruik van deze machine is 295 kWu, wat erg energiezuinig is. Ook het waterverbruik van 3080 liter op jaarbasis maakt deze Zanussi efficiënt. Aan het eind van het jaar hou je concreet veel geld over.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Zanussi vaatwasser (inbouw) ZDI26001XA reviews

About the Author