GoPro actioncam GOPRO HERO7 WHITE review

GoPro actioncam GOPRO HERO7 WHITE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews GoPro actioncam GOPRO HERO7 WHITE

Product informatie:

De Hero7 White is het nieuwe basismodel action camera van GoPro. Maar laat de benaming basismodel je niet misleiden, deze camera stelt je in staat verbluffende foto’s en video’s te nemen waar je familie, vrienden en collega’s stijl van achterover zullen slaan.
Basismodel dat zijn mannetje staat
Allereerst is de behuizing van de Hero7 White gemaakt om in heftige situaties optimaal te kunnen presteren. Hij is waterproof tot wel 10 meter diepte, zonder dat daarvoor een aparte behuizing nodig is. Kan een aardig stootje hebben en is stofbestendig.
Eenvoudig te bedienen
Het 2 inch touchscreen beslaat vrijwel de gehele achterzijde van de camera, hiermee is de action cam eenvoudig met de vingers te bedienen. Daarnaast beschikt dit model over spraakbesturing. Heb je dus even je handen vol of zit de camera bijvoorbeeld op je helm gemonteerd, dan geef je simpelweg instructies met je stem. Zeg bijvoorbeeld “GoPro, take a photo” om handsfree een foto te maken. De GoPro Hero7 White luistert naar 14 verschillende commando’s, alleen in het Engels.
Indrukwekkende foto’s en videobeelden
Schiet je video’s in Full HD kwaliteit met wel 60 frames per seconde, of maak gebruik van de slow-motion functie om je actiemomenten 2x vertraagd op te nemen om volop van de details te kunnen genieten. Dankzij de videostabilisatie worden ook de trillingen beperkt voor vloeiend ogende opnamen. Ook foto’s worden in zeer hoge kwaliteit genomen door deze GoPro, tot wel 10 Megapixel groot. Dankzij de burst-mode die zeer snel achter elkaar foto’s schiet leg je moeiteloos het ultieme moment vast.
Eenvoudig delen van je hoogtepunten
De camera stuurt alles automatisch door naar de GoPro app op je telefoon. Vanaf daar kun je de korte video’s of foto’s rechtstreeks delen via moderne social media kanalen of email. Zo hou je iedereen op de hoogte van de hoogtepunten die je met de Hero7 White hebt geschoten.

Laatst bekende prijs: € 219.99

Bekijk alle GoPro actioncam GOPRO HERO7 WHITE reviews

About the Author