AEG keukenmachine KM4000 KEUKENM ROOD review

AEG keukenmachine KM4000 KEUKENM ROOD review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG keukenmachine KM4000 KEUKENM ROOD

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De AEG keukenmachine KM4000 KEUKENM ROOD, je persoonlijke sous-chef
De AEG keukenmachine KM4000 KEUKENM ROOD gebruik je om te kneden, te mengen en te kloppen. Hij heeft tien werkstanden, is robuust gebouwd en je kunt hem met extra accessoires voor veel meer doeleinden gebruiken. Eenvoudig te bedienen en te reinigen.
Veelzijdig en betrouwbaar
De AEG keukenmachine KM4000 KEUKENM ROOD is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een robuuste behuizing. Bij deze veelzijdige keukenhulp krijg je twee roestvrij stalen kommen, met een inhoud van 2,9 liter en 4,8 liter. Als accessoires ontvang je een garde, een kneedhaak en een vlakke klopper. Deze AEG keukenmachine heeft tien werkstanden zodat je snel en comfortabel deeg kunt mengen, slagroom kunt kloppen en egale en luchtige beslagen kunt mengen. Wat je ook doet, met deze AEG gaat het snel en betrouwbaar.
Handig uit te bouwen met extra accessoires
De AEG keukenmachine KM4000 KEUKENM ROOD krijg je geleverd met standaard accessoires, maar je kunt hem ook uitbouwen met extra accessoires zoals een gehaktmolen of een snijset voor salades. Dit is een van de grote voordelen van de AEG KM-serie. De krachtige motor heeft een vermogen van 1000 W en wat je ook doet, je werkveld blijft altijd goed verlicht. Zowel de kop als de bedieningsknoppen zijn voorzien van helder led-licht. Zo kun je het resultaat van je werk goed visueel inspecteren. Als je de machine wilt kantelen, zet je de kop met zijn kantelvergrendeling snel en simpel vast. Je keukenmachine is zo vormgegeven dat je overal goed bij kunt. Het verwisselen van je accessoires gaat gemakkelijk en vlug.
Een lange levensduur en simpel te reinigen
Door zijn robuuste behuizing van solide metaal is de AEG keukenmachine KM4000 KEUKENM ROOD een apparaat waar je vele jaren plezier van gaat hebben. Deze keukenhulp is van professionele horecakwaliteit en is gemaakt om langdurig en dagelijks te presteren. Voedselhygiëne is uiterst belangrijk en daarom zijn alle onderdelen en de behuizing snel en hygiënisch te reinigen zodat je nooit bang hoeft te zijn voor kruisbesmetting. Wat je ook wilt bereiden, met deze machine doe je het snel, gemakkelijk én hygiënisch.

Laatst bekende prijs: € 334.00

Bekijk alle AEG keukenmachine KM4000 KEUKENM ROOD reviews