AEG keukenmachine KM4900 review

AEG keukenmachine KM4900 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG keukenmachine KM4900

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Krachtige keukenhulp
Je kunt professionele koks naar de kroon steken als je een veelzijdige keukenmachine als de AEG KM4900 in huis hebt. In een handomdraai is je beslag klaar, je deeg gekneed of je groente gepureerd. Kwaliteit op topniveau.
Grote capaciteit
De grote mengkom met een inhoud van bijna 5 liter maakt het mogelijk om grote hoeveelheden tegelijk te verwerken. Ook als je pannenkoekenbeslag voor een heel kinderfeestje nodig hebt is de AEG KM4900 een prima keukenhulp. De sterke 1000 Watt motor is gemaakt om stevig deeg te kneden en snel te werken, en kan grote hoeveelheden aan. De snelheid kun je instellen op tien verschillende standen, dus voer de snelheid stap voor stap op om spetteren en knoeien te voorkomen. Terwijl de machine het werk doet houd je zelf je handen vrij om andere voorbereidingen te treffen. Dat is een enorm voordeel boven het werken met een handmixer. Alleen al daarom wil je zo'n veelzijdige keukenmachine hebben.
Uitgebreide accessoires
Twee mengkommen, een garde, een kneedhaak en een vlakke klopper geven je heel wat mogelijkheden. In een mum van tijd heb je een luchtig cakebeslag, een lekkere verse soep of een eigengemaakt brood- of pizzadeeg. De planetaire werking plus de turbofunctie maken de AEG KM4900 krachtig en veel sterker dan een gewone mixer. Met deze robuuste keukenmachine kun je gerechten maken die je voorheen in je eentje niet voor mogelijk had gehouden. Met de AEG KM4900 breng je een nieuwe dimensie in je keuken. Als het werk gedaan is kunnen de accessoires gewoon in de vaatwasser. Dan kun je zelf zorgeloos genieten van je zelfgemaakte brood of taart. Waarschijnlijk heb je nog nooit zo snel met je eigen gebak aan de koffie gezeten. De AEG KM4900 bespaart je tijd en moeite. Het is een robuuste machine die je echt werk uit handen neemt.

Laatst bekende prijs: € 311.00

Bekijk alle AEG keukenmachine KM4900 reviews