KitchenAid keukenmachine 5KSM175PSEOB (Zwart) review

KitchenAid keukenmachine 5KSM175PSEOB (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews KitchenAid keukenmachine 5KSM175PSEOB (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

4,8 L ARTISAN MIXER-KEUKENROBOT 5KSM175PS
De mixer/keukenrobot, die wordt gemaakt van gegoten metaal en nog steeds in Ohio (VS) met de hand in elkaar wordt gezet, is niet alleen elegant om te zien, maar ook duurzaam, gemakkelijk te reinigen en eenvoudig in het gebruik. De hoogstaande kwaliteit en het tijdloze ontwerp van onze iconische mixer/keukenrobot helpt je bij het creëren van zelfgemaakte smaaksensaties. Het originele planetaire kneedsysteem, waarbij de menghaak in de ene richting om zijn as draait terwijl hij in de andere richting klopt en beweegt, duwt de ingrediënten voortdurend naar het midden van de kom. 10 snelheidsinstellingen garanderen snel, grondig en nauwkeurig mengen. Omdat koken een proces met tal van stadia is, werd de Artisan mixer/keukenrobot ontworpen als het meest veelzijdige keukeninstrument. Een breed scala aan hulpstukken en optionele accessoires kunnen in een handomdraai aan het apparaat worden bevestigd. Met de multifunctionele naaf kunt u vlees hakken, groente snijden, pasta rollen en snijden, persen, fijnhakken en verwerken … Dit alles en nog veel meer met één toestel! Robuust en stabiel als hij is, kan de mixer/keukenrobot kloppen, roeren, kneden en mengen en neemt hij moeiteloos en met flair de vervelendste, meest tijdrovende en zwaarste klusjes in de keuken van jou over.
Mooi afgerond design met kantelbare kop
Elegant, makkelijk schoon te maken en eenvoudig in gebruik.
4,8 L roestvrijstalen mengkom
Voor het bereiden van kleine en grote hoeveelheden voedsel.
Directe aandrijving
Betrouwbaar en duurzaam.
Volledige metalen constructie
Robuust, stabiel en duurzaam.
Origineel planetair kneedsysteem
Snel en grondig mengen.
Één hulpstukkennaaf
Met een breed scala aan optionele accessoires/toebehoren.
Schenkschild
5KN1PS – Eendelig accessoire met 2 functies dat spatten tegengaat. Het eendelige schenkschild helpt spatten te voorkomen en de gietmond zorgt ervoor dat u tijdens het mixen eenvoudig ingrediënten kunt toevoegen. Het schenkschild is gemaakt van doorzichtig plastiek en biedt volledig zicht op de ingrediënten in de kom. Niet vaatwasbestendig.
Draadgarde
K45WW – Klop eieren, eiwitten, slagroom en mayonaise luchtig op. Rvs-draden en aluminium kop. Niet vaatwasbestendig.
Kneedhaak
K45DH – Gistdeeg voor brood, pizza en pasta mengen en kneden. Aluminium met antikleef-coating. Vaatwasbestendig.
Platte menghaak
K5THCB – Voor zware mengsels (cakes, schuimpjes en aardappelpuree). Aluminium met antikleef-coating. Vaatwasbestendig.
Klopper met zachte randen
5KFE5T – Voor normale tot zware mengsels zoals cakes, schuimpjes, biscuitjes en aardappelpuree. De zachte randen maken het mengen sneller zonder de motor te stoppen en een spatel te gebruiken. Metaal met coating en siliconen zijde. Vaatwasbestendig
Mengkom van 3 L
5KB3SS – Aanvulling op de kom van 4,8 L en kan gebruikt worden voor het verwerken van kleinere hoeveelheden. Het is niet nodig om de kommen tussendoor af te wassen. Gemaakt van gepolijst roestvrij staal. Vaatwasbestendig.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle KitchenAid keukenmachine 5KSM175PSEOB (Zwart) reviews

About the Author