Philips Airfryer HD9652/90 review

Philips Airfryer HD9652/90 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips Airfryer HD9652/90

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Philips Avance Airfryer XXL HD9652/90: de gezondste manier om te frituren
De Philips Airfryer XXL gebruikt warme lucht om jouw favoriete gerechten te frituren, met weinig tot geen toegevoegde olie. De nieuwe Twin TurboStar-technologie is speciaal ontworpen om vetten uit het eten te onttrekken, waardoor dit de gezondste manier is om eten te frituren.
Gezonde en heerlijke resultaten, keer op keer
Deze Philips Airfryer bakt met weinig of geen toegevoegde olie. Dankzij de Twin TurboStar-technologie wordt eten met warme lucht gebakken, terwijl vet eruit wordt onttrokken. Hierdoor is het resultaat net zo krokant als bij gefrituurde gerechten, maar met 90% minder vet.
Veelzijdig, snel en groot genoeg voor het hele gezin
De Philips HD9652/90 is uitgevoerd in een extra groot gezinsformaat waar een hele kip of 1,4 kg frites in kan worden gebakken. En dankzij de warmhoudmodus hoef je niet bang te zijn dat je vers gebakken frites koud worden wanneer je ze niet ik één keer opdient. Via het digitale display kun je kiezen uit één van de 5 vooringestelde kookprogramma’s, voor het bereiden van diepvriesfrites, vlees, vis en kippenpoten. De QuickClean-mand met rooster met antiaanbaklaag is in 90 seconden schoon te maken, en alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle Philips Airfryer HD9652/90 reviews

About the Author