Philips Airfryer XXL HD9654/90 review

Philips Airfryer XXL HD9654/90 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips Airfryer XXL HD9654/90

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Philips Airfryer HD9654/90 met grillbodem
De Philips Airfryer XXL gebruikt warme lucht om jouw favoriete gerechten te frituren, met weinig tot geen toegevoegde olie. De nieuwe Twin TurboStar-technologie is speciaal ontworpen om vetten uit het eten te onttrekken, waardoor dit de gezondste manier is om jouw eten te frituren.
Bak met weinig of geen toegevoegde olie
De Airfryer gebruikt warme lucht om jouw favoriete gerechten te bakken, met weinig of geen toegevoegde olie, zodat je kunt bakken met tot 90% minder vet. Geniet van de heerlijke, krokante resultaten van gefrituurde gerechten, maar dan met een minimale hoeveelheid vet.
Met grillbodem voor het perfect grillen van vis, vlees en meer
Ontdek de nieuwe manier van voedsel grillen met het unieke oppervlak van deze grillbodem voor Airfryer. Dankzij de Twin TurboStar-technologie wordt jouw voedsel op een gezondere manier bereid, omdat er weinig of geen olie nodig is. Overtollig vet kan eenvoudig weg druppelen tijdens het grillen dankzij het geperforeerde oppervlak.
Jouw favoriete gerechten bij jou thuis frituren, bakken, braden en grillen
De innovatieve Philips Airfryer met TurboStar-technologie is niet alleen geweldig voor frituren, maar ook geschikt voor grillen, bakken en zelf braden. Het is de ideale alles-in-één oplossing voor al jouw favoriete gerechten.
Warmhoudmodus voor uitgesteld opdienen
Dankzij de warmhoudfunctie kun je het gerecht opdienen wanneer jij er klaar voor bent. Je kunt de gerecht tot 30 minuten warm houden.
Digitaal display met 5 vooringestelde kookprogramma’s
De digitale interface is eenvoudig te gebruiken met snelkeuzeprogramma’s voor het bereiden van diepvriesfrites, vlees, vis en kippenpoten met één druk op de knop. Met de QuickControl-knop stel je zowel de temperatuur als de bereidingstijd in. De warmhoudfunctie geeft je de flexibiliteit om op te dienen wanneer jij er klaar voor bent.
Extra groot gezinsformaat voor een hele kip of 1,4 kg verse frites
De Airfryer is ontworpen met jouw gezin gedachten. Maak elke dag heerlijke maaltijden voor het hele gezin. Dankzij de extra grote capaciteit bereidt het apparaat moeiteloos een hele kip of tot 1,4 kg frites voor tal van mogelijkheden.

Laatst bekende prijs: € 210.00

Bekijk alle Philips Airfryer XXL HD9654/90 reviews

About the Author