Philips Airfryer XXL Viva Collection HD9630/20 review

Philips Airfryer XXL Viva Collection HD9630/20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips Airfryer XXL Viva Collection HD9630/20

Name
Review score

Product informatie:

Philips Airfryer XXL Viva Collection
De Philips Airfryer XXL gebruikt warme lucht om jouw favoriete gerechten te frituren, met weinig tot geen toegevoegde olie. De nieuwe Twin TurboStar-technologie is speciaal ontworpen om vetten uit het eten te onttrekken, waardoor dit de gezondste manier is om eten te frituren.
Bak met weinig of geen toegevoegde olie
De Airfryer gebruikt warme lucht om jouw favoriete gerechten te bakken, met weinig of geen toegevoegde olie, zodat je kunt bakken met tot 90% minder vet. Geniet van de heerlijke, krokante resultaten van gefrituurde gerechten, maar dan met een minimale hoeveelheid vet.
Twin TurboStar-technologie verwijdert vet uit gerechten
Doordat een krachtig verwarmingselement en een motor met de nieuwe Twin TurboStar-technologie worden gecombineerd, gaat de hete lucht in de Airfryer als een wervelwind door de hele mand. Ontworpen om meer vet uit jouw gerechten te halen en het in de vetverminderaar op te vangen zodat je het eenvoudig kunt wegwerpen.
Uw favoriete gerechten bij u thuis frituren, bakken, braden en grillen
De Airfryer XXL kan veel meer dan alleen frituren. Gril, bak en zelfs rooster jouw favoriete gerechten voor snelle, heerlijke maaltijden voor het hele gezin.
Receptenboekje met meer dan 30 heerlijke gerechten
Van snelle gezonde snacks tot volledige gezinsmaaltijden – het gratis receptenboek bevat ruim 30 heerlijke idee├źn en eenvoudige instructies van professionele koks. De speciale Philips Airfryer-app staat boordevol tips, tutorials en eenvoudig te volgen recepten voor nog meer inspiratie.
QuickClean-mand met rooster met antiaanbaklaag is schoon te maken in 90 seconden
De QuickClean-mand van de Airfryer heeft een uitneembaar rooster met antiaanbaklaag dat gemakkelijk te reinigen is. De mand en de verwijderbare lade met antiaanbaklaag zijn vaatwasmachinebestendig – en frituren door middel van lucht houdt jou en jouw huis vrij van de geur van traditioneel frituren.
Vaatwasmachinebestendig voor alle verwijderbare onderdelen
Alle verwijderbare onderdelen zijn veilig te reinigen in de vaatwasmachine, waardoor je tijd bespaart en de Airfryer probleemloos schoonmaakt.
Net zo krokant als gefrituurde gerechten, maar met 90% minder vet
Bewezen prestaties. Maak frites die even krokant zijn als die in een traditionele friteuse zijn bereid, maar dan met tot 90% minder vet. Rooster een hele kip voor een knapperige korst en mals vlees met minder vet.
De krachtigste Airfryer voor snellere bereidingen
Dit is de krachtigste Airfryer voor de snelste bereidingstijden, met directe opwarming zodat je altijd klaar bent om aan de slag te gaan.
Extra groot gezinsformaat voor een hele kip of 1,4 kg verse frites
De Airfryer is ontworpen met jouw gezin in gedachten. Maak elke dag heerlijke maaltijden voor het hele gezin. Dankzij de extra grote capaciteit bereidt het apparaat moeiteloos een hele kip of tot 1,4 kg frites voor tal van mogelijkheden.

Laatst bekende prijs: € 269.99

Bekijk alle Philips Airfryer XXL Viva Collection HD9630/20 reviews