Tefal heteluchtfriteuse Actifry Original FZ7118 review

Tefal heteluchtfriteuse Actifry Original FZ7118 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Tefal heteluchtfriteuse Actifry Original FZ7118

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ontdek het gemak van Tefal ActiFry!
Bereid een variatie aan gezonde, verse gerechten met hete lucht. ActiFry Original heteluchtfriteuse; beheers de kunst van het bereiden van gerechten met hete lucht! De ActiFry heteluchtfriteuses maken gebruik van een gepatenteerde technologie waarbij de heteluchtcirculatie wordt gecombineerd met de unieke ronddraaiende pendelarm, om een gelijkmatig en krokant resultaat te behalen. Met ActiFry zijn de mogelijkheden oneindig. Frituren, bakken en roerbakken: het kan allemaal. Heb je er weleens aan gedacht om, naast verse frietjes, bijvoorbeeld gamba’s, risotto met saffraan, biefreepjes of thaise curry’s in de ActiFry te bereiden?
Door te koken met hete lucht krijgt het eten een knapperige buitenkant, terwijl het van binnen lekker zacht blijft. Je hebt 1 lepeltje olie nodig voor 1 kg knapperige verse frietjes. Geniet zonder je schuldig te voelen: ze bevatten slechts 3% vet*. Ook voor vele andere gerechten is hooguit 1 lepeltje olie voldoende. Aan diepvriesgerechten hoef je zelfs helemaal geen olie toe te voegen. ActiFry Original heteluchtfriteuse wordt geleverd met een snackmandje. In dit accessoire kun je bijvoorbeeld heerlijke, knapperige ovenkroketten, -bitterballen en kipdrumsticks bereiden.
Modern design met deels transparant deksel dat eenvoudig wordt geopend met één druk op de knop. Dankzij de afneembare timer, kun je altijd op afstand in de gaten houden hoe lang de bereiding nog duurt. De binnenpan heeft een keramische antiaanbaklaag en is vaatwasmachinebestendig. Daarnaast zijn de deksel, het snackmandje, de pendelarm, de filter en het lepeltje makkelijk te reinigen in de vaatwasmachine.

Laatst bekende prijs: € 199.95

Bekijk alle Tefal heteluchtfriteuse Actifry Original FZ7118 reviews

About the Author