Beko vrieskast FSA21320 Outlet review

Beko vrieskast FSA21320 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko vrieskast FSA21320 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko vrieskast FSA21320
Deze moderne 55 cm brede diepvrieskast van Beko is een eigentijds vormgegeven vriezer, voorzien van een praktische indeling en een zuinig energie A+ label. De FSA21320 heeft een netto inhoud van 162 liter.
Diepvrieskast met A+ label
De Diepvrieskasten van Beko met de laatste koeltechnieken zorgen voor een vermindering van het energieverbruik. Door hun goede isolatie is er bijvoorbeeld minder stroom nodig om de levensmiddelen op temperatuur te houden. Deze Beko FSA21320 heeft een energielabel A+ gekregen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.
Het vriesgedeelte
De Beko FSA21320 heeft een vriesruimte met een netto inhoud van 162 liter. Deze vriesruimte is verdeeld over vier transparante kunststof laden, twee vakken met een klapdeur en een lade voor ijsblokjes. Deze 4-sterren diepvrieskast heeft een ruime invriescapaciteit van 9 kg per 24 uur en een autonomie tijd van 15 uur als er zich onverwacht een storing mocht voordoen. Een mechanisch controlesysteem houdt het klimaat in deze diepvrieskast optimaal.
Ruime en stille diepvrieskast
Voldoende ruimte voor de al uw boodschappen. Voor de meesten van ons is tijd heel kostbaar. Elke dag boodschappen doen moet niet nodig zijn om een goede voorraad te hebben. Daarom kunt u in een Beko diepvrieskast de levensmiddelen veilig, hygiënisch en efficiënt bewaren. Dit geldt natuurlijk ook voor uw verse producten die hun smaak en voedingswaarde moeten behouden door de snelle invriescapaciteit. Beko vriezers zijn flexibel en veelzijdig. Het geluidsniveau bij koelkasten wordt uitgedrukt in decibel (db). De FSA21320 heeft een geluidsniveau van 42 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de diepvrieskast is.

Laatst bekende prijs: € 298.00

Bekijk alle Beko vrieskast FSA21320 Outlet reviews

About the Author