Beko vrieskast RFNE270K21W review

Beko vrieskast RFNE270K21W review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko vrieskast RFNE270K21W

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko vrieskast RFNE270K21W
Deze royale vrieskast heeft een nettocapaciteit van 214 liter. Behalve het grote formaat is dit vrijstaande model ook nog eens zuinig in gebruik, heeft het een handgreep met anti-bacteriële bekleding en levert het uitstekende koelprestaties.
Hygiënische handgreep
Een vrieskast is zo'n apparaat dat meerdere keren per dag open en dicht gedaan wordt. Je kunt je daarom waarschijnlijk wel voorstellen dat er zich veel bacteriën op de handgreep zullen gaan vestigen. Toch is dat bij deze Beko vrieskast RFNE270K21W niet het geval. De deurhandgreep bevat namelijk anti-bacteriële bekleding, waardoor bacteriën geen kans krijgen om aan de handgreep te blijven zitten.
Grote vriezer met in draairichting verwisselbare deur
De witte vriezer heeft een nettocapaciteit van maar liefst 214 liter. Bovendien heeft het vrijstaande model een deur die in draairichting verwisselbaar is. Je kunt dus zelf bepalen of je de deur naar links of naar rechts wil laten draaien.
Uitstekende prestaties en toch zuinig in gebruik
Met een energie-efficiëntieklasse van A+ verbruikt het apparaat gemiddeld 282 kilowattuur per jaar. Dit is 20 procent zuiniger dan hetzelfde apparaat, maar dan met energie-efficiëntieklasse A. Ondanks het zuinige verbruik heeft deze vriezer toch vier sterren. Dit betekent dat het model valt onder de vriezers met de beste koelprestaties. De temperatuur ligt hierdoor tussen de -24 tot en -40 graden, waardoor je de mogelijkheid hebt om de producten in het apparaat jarenlang onder de beste omstandigheden te bewaren. Dankzij een bewaartijd bij stroomuitval kan de vriezer de producten in het apparaat nog 18 uur perfect ingevroren houden zonder stroom nodig te hebben. Deze energiezuinige vrieskast is ideaal wanneer je veel producten hebt om in te vriezen. Zelfs wanneer je niet de mogelijkheid hebt om de etenswaren in het apparaat binnen enkele maanden te nuttigen, hoef je ze niet weg te gooien. Dit komt dankzij de uitstekende koelprestaties, waardoor je zelfs na een aantal jaar de etenswaren nog kunt gebruiken. De handgreep met anti-bacteriële bekleding en bewaartijd bij stroomuitval zorgen er bovendien voor dat jij nog minder omkijken hebt naar het apparaat.

Laatst bekende prijs: € 399.95

Bekijk alle Beko vrieskast RFNE270K21W reviews

About the Author