Beko vrieskast RFSA210K20W review

Beko vrieskast RFSA210K20W review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko vrieskast RFSA210K20W

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko vrieskast RFSA210K20W
Deze vrijstaande diepvriezer met 6 laden heeft een netto inhoud van 168 liter. Het apparaat is voorzien mechanische temperatuurregeling met LED indicatie, binnenventilatie en snelvries functie. MinFrost technologie beperkt ijsvorming.
Een functioneel ingedeelde vriesruimte
De binnenruimte van de Beko RFSA210K20W is voorzien van 6 ruime diepvriesladen. Hierin kun je met gemak hoge kartonnen roomijs plaatsen, 5 kg zakken diepvriesfrietjes opbergen en voorraadbakken met groente en fruit opstapelen. Dankzij het doorzichtige front hoef je de laden niet open te trekken om te zien wat je in huis hebt. De vriezer is 136 cm hoog, waardoor alle laden makkelijk toegankelijk zijn. Bovenin de kast zit een handige platte schuiflade voor ijsblokjes.
Handig bedieningspaneel met LED indicatoren en QuickFreeze functie
Met de set-toets kun je de diepvriestemperatuur van de RFSA210K20W eenvoudig instellen op een van de 4 niveaus. LED indicatoren tonen je de geselecteerde temperatuur in nummers (-18, -20, -22 of -24 °C). Op dagen dat je veel nieuwe producten in de vrieskast plaats, is de Quick functie (snelvriezen) bijzonder praktisch. Hiermee wordt de diepvriestemperatuur tijdelijk verlaagd, zodat de nieuwe producten extra snel invriezen. Zodra het binnenklimaat stabiel is, slaat de Quick functie automatisch af.
Andere features van de Beko vrieskast RFSA210K20W
Een ventilator verdeelt de koude lucht gelijkmatig over de vriesruimte, waardoor de temperatuur in alle 6 laden gelijk is.
MinFrost-technologie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van ijsvorming in de vriezer. Hierdoor hoef je het apparaat minder vaak te ontdooien.
De vrieskast werkt in een omgevingstemperatuur tot wel -15 °C en kan dus ook in een schuur of andere onverwarmde ruimte worden geplaatst.
Bij een energiestoring blijft de diepvriestemperatuur 15 uur behouden.
De vrijstaande Beko vrieskast RFSA210K20W is slechts 54 cm breed, waardoor hij gemakkelijk in elke keuken past. De draairichting van de deur kun je omkeren (naar rechts bij levering). In deze praktisch ingedeelde vriezer bewaar je je levensmiddelen hygiënisch en efficiënt op een constante diepvriestemperatuur.

Laatst bekende prijs: € 299.95

Bekijk alle Beko vrieskast RFSA210K20W reviews

About the Author