Beko vrieskist HS221520 review

Beko vrieskist HS221520 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko vrieskist HS221520

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Snel invriezen en een stabiele temperatuur
Het klimaat binnen de vrieskist wordt middels mechanische temperatuurregeling op het ingesteld niveau gehouden. Een koelventilator zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig over de koelruimte wordt verdeeld. Deze Beko kan razendsnel invriezen, maar liefst 12 kg aan producten per 24 uur. Hierdoor komen je levensmiddelen snel op de gewenste temperatuur, ook wanneer je veel etenswaren tegelijkertijd in de vriezer plaatst. Snel invriezen verhoogt de houdbaarheid van haast alle artikelen. De isolatie is optimaal, waardoor er geen koude lucht verloren gaat. Als de stroom een keer mocht uitvallen, houdt de vriezer je producten nog 36 uur ingevroren.
Ruime inhoud, praktische indeling en een comfortabele deur
Voor een inhoud van 205 liter, ruim voldoende voor een huishouden van 3 tot 4 personen, heeft de Beko HS221520 een compact uiterlijk. Je kunt binnenshuis eenvoudig een plek voor de vrieskist vinden. Vanwege het FreezerGuard systeem kan het apparaat bij buitentemperaturen tot -15 °C normaal opereren. Dus, ook in de schuur, de garage of een andere onverwarmde ruimte functioneert de vriezer perfect.
De vrieskist heeft een bescheiden hoogte, waardoor je voedingsmiddelen altijd binnen handbereik zijn. Op de bodem zit een verhoogd plateau, zodat je de artikelen die je vaak gebruikt op een wat hoger niveau kunt zetten. De diepvriezer biedt royale ruimte aan grote dozen, zakken en voorraadbakken. De verplaatsbare draadkorf aan de bovenkant is heel geschikt voor kleinere voorraadbakken en producten. De deur opent en sluit soepel en is voorzien van een comfortabele handgreep. Antibacteriële deurrubbers voorkomen dat bacteriën in de naden van de rubbers gaan zitten. De vriezer kan eventueel op slot, er zit een sleutel bij.
Met een zuinig A+ label, een stille operatie, een zeer goede isolatie en een optimale klimaatregeling is de Beko HS221520 vrieskist een voordelig hulpmiddel om je voedingswaren ingevroren te bewaren.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Beko vrieskist HS221520 reviews