Beko vrieskist HSA47520 review

Beko vrieskist HSA47520 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko vrieskist HSA47520

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko vrieskist HSA47520, energiezuinig toestel met zeer ruime inhoud
Met een inhoud van 451 liter behoort de Beko vrieskist HSA47520 zonder twijfel tot de grote vrieskisten die ideaal zijn wanneer je graag grote hoeveelheden voedsel invriest of een groot gezin hebt. In tegenstelling tot wat je zou verwachten bij zo'n groot toestel ligt het jaarlijks verbruik erg laag waardoor het in een A+ klasse valt. Dit houdt in dat het tot 25% zuiniger is dan een toestel dat tot de energie-effici├źntieklasse A behoort.
Handig toestel in gebruik dankzij 3 korven
Vanzelfsprekend wil je al je voedingswaren zo kunnen opbergen dat je ze makkelijk kunt terugvinden wanneer je ze nodig hebt. In een vrieskist met deze afmetingen is dat niet altijd even eenvoudig. Daarom zijn er 3 korven voorzien in de Beko vrieskist HSA47520 die je toelaten om alles gestructureerd op te bergen. Zaken die je vaak nodig hebt, leg je in een van de korven zodat je ze alvast direct bij de hand hebt. Onderaan kun je dan die dozen of producten kwijt die niet dagelijks uitgehaald moeten worden.
Het lage geluidsniveau van de Beko vrieskist HSA47520
Ook wat het geluidsniveau betreft, is de Beko vrieskist HSA47520 zeker een aanrader. Het toestel heeft een geluidsniveau van slechts 44 dB wat amper hoorbaar is. Vervelend gezoem van de motor is hierdoor uitgesloten. Dit is een groot voordeel wanneer je de vrieskist in de keuken wil plaatsen in plaats van in een berging of garage. Je dient natuurlijk wel voldoende ruimte te voorzien. De afmetingen van het toestel zelf zijn 86 cm hoog, 155,2 cm breed en 72,5 cm diep.
Geen zorgen bij stroomuitval met de Beko vrieskist HSA47520
Stroomuitval is niet langer een reden tot bezorgdheid wanneer je voor de Beko vrieskist HSA47520kiest. Er is een opslagtijd van niet minder dan 36 uur zodat je boodschappen ook in geval van een stroompanne gekoeld bewaard blijven. Dit geeft je voldoende tijd om een oplossing te zoeken. Ook wanneer de stroomuitval gebeurt terwijl je op het werk bent, is er dus geen reden tot paniek. Wanneer je thuis komt en het probleem opmerkt is alles nog in perfecte staat.

Laatst bekende prijs: € 366.00

Bekijk alle Beko vrieskist HSA47520 reviews

About the Author