Bosch vrieskast GSN29UL3P review

Bosch vrieskast GSN29UL3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN29UL3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch vrieskast GSN29UL3P
Deze 161 cm hoge vrijstaande diepvries met rvs-look heeft een inhoud van 200 liter. Het apparaat is voorzien van FreshSense sensoren, een Multi Airflow systeem en NoFrost technologie. VarioZone maakt de indeling van de vriesruimte flexibel.
Een constante temperatuur in de vriesruimte
De GSN29UL3P is uitgerust met elektronische temperatuurregeling. Op het LED-display op de bovenrand van de vrieskast kun je de temperatuur eenvoudig instellen tussen -16 en -26 graden Celsius. FreshSense sensortechnologie zorgt ervoor dat de temperatuur in de vriesruimte constant blijft, ongeacht de buitentemperatuur. Hierdoor zijn je ingevroren boodschappen langer houdbaar met behoud van hun smaak en structuur.
Een flexibele indeling van de vriesruimte
Dankzij het VarioZone systeem kun je de vriesruimte van de Bosch GSN29UL3P naar wens indelen. De diepvries is voorzien van 4 transparante laden, waaronder een extra diepe BigBox-lade. Een Easy Acces Zone biedt je snelle toegang tot producten. De 2 glazen plateaus in deze zone zijn uitschuifbaar om items achterin te bereiken en uitneembaar om ruimte te maken voor grote diepvriesproducten in de laden.
Features van de Bosch vrieskast GSN29UL3P
Multi Airflow: De ventilator van het Multi Airflow systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over de vriesruimte, waardoor het in alle niveaus even koud is.
Automatisch supervriezen: Het systeem herkent wanneer de temperatuur in de diepvries omlaag dreigt te gaan; bijvoorbeeld bij het inladen van veel verse boodschappen. De vriescapaciteit wordt automatisch verhoogd (supervriezen) om afname van de temperatuur te voorkomen.
NoFrost: Deze technologie voorkomt ijsvorming op je producten en tegen het interieur van de vrieskast. Je hoeft nooit te ontdooien.
De deur van deze vrijstaande vrieskast heeft een rvs-look en de zijkanten zijn in zilver-metalic uitgevoerd. Dankzij het PerfectFit ontwerp kan het apparaat direct tegen zijmuren of meubels worden geplaatst. Het AirChannel-systeem (een vacuĆ¼m verwijderend ventiel in de deur) maakt het openen van de diepvriezer eenvoudig. De A++ energiezuinige Bosch GSN29UL3P is een fraaie vrieskast waarin je levensmiddelen altijd op de ideale temperatuur ingevroren blijven.

Laatst bekende prijs: € 679.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN29UL3P reviews

About the Author