Bosch vrieskast GSN29VW30 Outlet review

Bosch vrieskast GSN29VW30 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN29VW30 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch GSN29VW30
Deze 220 liter vrijstaande vrieskast is voorzien van freshSense klimaatcontrole, een multiAirflow-systeem voor een gelijkmatige verdeling van de koude lucht en intelligente noFrost technologie.
Altijd de ideale vriestemperatuur, en nooit ontdooien!
Het perfecte klimaat voor je voedingsmiddelen Slimme sensoren en een optimale luchtcirculatie beperken temperatuurschommelingen tot een minimum. Zo behouden je voedingsmiddelen hun versheid en smaak tijdens het invriezen en kunnen ze langer worden bewaard. FreshSense registreert de temperatuur in de vriesruimte continu en zeer nauwkeurig. De prestaties van de compressor-motor en het koelsysteem worden haarfijn hierop afgestemd. Het multiAirflow systeem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de koude lucht over de volledige vriesruimte. 
Wanneer je nieuwe producten inlaadt kun je de met één drukknop de Super-vriezen functie inschakelen. Het extra vriesvermogen zorgt ervoor dat de nieuwe producten snel worden ingevroren en dat de temperatuur van de andere levensmiddelen niet afneemt. De functie schakelt automatisch uit zodra de gewenste temperatuur is bereikt. 
Een flexibele indeling en een extra diepe BigBox
Standaard is de vrieskast ingedeeld met 5 vriesladen en 1 intensief-vriesvak met afsluitklep. Een extra diepe vrieslade, de BigBox, is zeer geschikt om grote dozen, taarten en andere hoge vriesproducten op te bergen. Het varioZone systeem biedt je de ruimte om de indeling van de diepvrieskast aan je wensen aan te passen. De handig uitneembare legplateaus en vriesladen maken het hierbij mogelijk om grotere vriesruimten te creëren. De plateaus en laden zijn allen van doorzichtig materiaal vervaardigd, waardoor de inhoud duidelijk zichtbaar is. 
Geen ijslaagjes en nooit meer ontdooien
De vrieskast is uitgerust met geavanceerde noFrost technologie. Als de deur open heeft gestaan of als er warme voedselwaren zijn ingeladen wordt binnen de vriesruimte het vocht uit de lucht verwijderd en afgevoerd. Er zullen nooit ijslaagjes op je etenswaren of de verpakkingen ontstaan. Ook de vriesladen, legplateaus en binnenwanden blijven volkomen gevrijwaard van ijslagen, waardoor je nooit hoeft te ontdooien.  De vrieskast heeft een modern design, is voorzien van digitale LED-indicatoren en kan direct tegen de wand worden geplaatst. Zuinig, stil en duurzaam zorgt de Bosch GSN29VW30 voor een efficiënte en doelmatige opslag van je diepvriesproducten.
 
 
Deze 220 liter vrijstaande vrieskast is voorzien van freshSense klimaatcontrole, een multiAirflow-systeem voor een gelijkmatige verdeling van de koude lucht en intelligente noFrost technologie.

Laatst bekende prijs: € 489.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN29VW30 Outlet reviews

About the Author