Bosch vrieskast GSN29VW3P review

Bosch vrieskast GSN29VW3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN29VW3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch vrieskast GSN29VW3P
Deze 161 cm hoge vrijstaande diepvrieskast met een inhoud van 200 liter is uitgerust met NoFrost technologie. FreshSense sensoren en een Multi Airflow systeem regelen de temperatuur. VarioZone biedt een flexibele indeling van de laden en plateaus.
FreshSense klimaat regulering met Multi Airflow
Bij de GSN29VW3P houden intelligente FreshSense sensoren de temperatuur in de vriesruimte constant op het door jou ingesteld niveau, ongeacht de buitentemperatuur. Hierdoor behouden ingevroren levensmiddelen hun versheid en smaak langer. Een constante temperatuur is ook belangrijk voor de consistentie van producten: je roomijs bijvoorbeeld wordt nooit te zacht of te hard. De ventilator van het Multi Airflow systeem zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeelt over de vriesruimte. In alle lades van de diepvries is het even koud.
Kenmerken van de Bosch vrieskast GSN29VW3P
Dankzij het VarioZone systeem kunnen de 4 transparante diepvrieslades en de 2 glazen plateaus op meerdere manieren worden gerangeerd.
De BigBox-diepvrieslade is ideaal voor grote diepvrieswaren of het stapelen van diepvriesdozen.
De Easy Acces Zone (zonder lade of klep) geeft je gemakkelijke toegang tot producten.
De SuperVriezen functie is automatisch. Wanneer je veel verse boodschappen in de vrieskast plaatst, herkent een sensor de veranderde situatie. De temperatuur wordt automatisch verlaagd om de nieuwe items snel in te vriezen en bevroren items bevroren te houden.
Op het LED-display is de vriestemperatuur eenvoudig instelbaar en afleesbaar.
NoFrost technologie voorkomt ijsvorming, waardoor ontdooien nooit nodig is.
De vrieskast koelt zeer energiezuinig (A++).
Een alarmtoon waarschuwt je wanneer de deur te lang open staat.
De 161 cm hoge vrijstaande diepvries kan dankzij het PerfectFit ontwerp direct tegen meubels of zijmuren worden geplaatst. De laden zijn namelijk al bij een deuropeningshoek van 90 graden volledig toegankelijk. De deur opent eenvoudig dankzij het AirChannel-systeem, waarbij een ventiel het vacuĆ¼m verwijdert. Met de Bosch vrieskast GSN29VW3P kun je je diepvriesproducten comfortabel en perfect geordend voor een lange periode bewaren.

Laatst bekende prijs: € 669.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN29VW3P reviews

About the Author