Bosch vrieskast GSN33DW3P review

Bosch vrieskast GSN33DW3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN33DW3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch vrieskast GSN33DW3P: energiezuinig met handige functies
De Bosch vrieskast GSN33DW3P kan je veel voordelen bieden. Het apparaat is energiezuinig en heeft veel inhoud. De producten die je in deze vrieskast plaats blijven daarnaast ook nog extra lang vers dankzij FreshSense en MultiAirflow.
Niet meer ontdooien met de Bosch vrieskast GSN33DW3P
In de Bosch vrieskast GSN33DW3P kun je een heleboel boodschappen invriezen. Deze vriezer heeft namelijk een inhoud van wel 225 liter. Verder heeft het apparaat energielabel A++, waardoor het een erg zuinige werking heeft. Dit zijn echter niet de enige voordelen van deze vrieskast. Dankzij het NoFrost-systeem hoef je namelijk niet meer te ontdooien! Deze technologie voorkomt ijsvorming en kan je zo een heleboel tijd en werk besparen. Daarnaast zorgt Super-vriezen ervoor dat je producten beter beschermd worden. Deze functie voorkomt dat bevroren boodschappen ontdooien wanneer er nieuwe spullen in de vriezer geplaatst worden. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de nieuwe producten sneller bevriezen. Wanneer de juiste temperatuur bereikt is wordt deze optie automatisch weer uitgeschakeld zodat er niet onnodig energie verbruikt wordt.
Producten langer vers houden in de Bosch vrieskast GSN33DW3P
Voor de boodschappen die je in de Bosch vrieskast GSN33DW3P plaatst wordt goed gezorgd. Handige technieken kunnen er zelfs voor zorgen dat je spullen nog langer vers blijven. Met behulp van FreshSense wordt het perfecte klimaat behouden, waardoor je producten nooit te hard of te zacht ingevroren worden. Dit is mogelijk doordat sensoren de temperatuur meten en reguleren, waardoor er altijd een constante temperatuur in de vrieskast heerst. Deze technologie wordt gecombineerd met het MultiAirflow-systeem voor het beste resultaat. De ventilator van dit systeem zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig verdeeld wordt door de hele vrieskast, waardoor temperatuurschommelingen beperkt worden en producten sneller gekoeld worden. Deze technieken zorgen ervoor dat je boodschappen extra lang vers blijven en je minder hoeft weg te gooien. De Bosch vrieskast GSN33DW3P is een energiezuinige vriezer met veel inhoud die je niet hoeft te ontdooien. De producten die je in het apparaat plaatst kunnen extra lang vers blijven dankzij handige technieken, zoals FreshSense, MultiAirflow en Super-vriezen.

Laatst bekende prijs: € 779.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN33DW3P reviews

About the Author