Bosch vrieskast GSN33MW3V review

Bosch vrieskast GSN33MW3V review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN33MW3V

Product informatie:

Bosch vrieskast GSN33MW3V
Deze 225 liter NoFrost vrieskast heeft 5 diepvriesladen, waaronder een BigBox-lade, en 2 diepvriesvakken. FreshSense garandeert een constante diepvriestemperatuur en met TouchControl stel je die tot op de graad in. Supervriezen werkt automatisch.
Een ruime binnenkant met VarioZone indeling
De vrijstaande diepvriezer is 176 cm hoog, 65 cm diep en 60 cm breed en biedt voldoende diepvriesruimte voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De 5 diepvriesladen met doorzichtige voorkant (4x standaard en 1 BigBox) bieden je een uitstekend overzicht over de inhoud. Producten die je vaak gebruikt kun je bewaren in de 2 handige vriesvakken met een glazen plateau aan de onderkant en een transparante klep voorin. Het VarioZone systeem van de GSN33MW3V maakt het mogelijk om de indeling van de vriesruimte aan te passen. De laden zijn eenvoudig uitneembaar en de plateaus kunnen op verschillende niveaus worden geplaatst.
Kenmerken van de Bosch vrieskast GSN33MW3V
TouchControl: De diepvriestemperatuur kun je tot op de graad nauwkeurig instellen met handige up- en down tiptoetsen op het bedieningspaneel.
FreshSense: Intelligente sensoren houden de binnentemperatuur constant, waardoor je diepvrieswaren langer houdbaar blijven.
Multi Airflow: Een ventilator zorgt voor een evenredige verdeling van de koude lucht. In alle niveaus van de binnenruimte is de diepvriestemperatuur hetzelfde.
Automatisch supervriezen: Wanneer je nieuwe boodschappen in de vrieskast plaatst, herkent een sensor de klimaatverandering. Om de temperatuur snel weer op de ingestelde stand te krijgen, wordt de supervriezen-functie automatisch geactiveerd.
NoFrost: Dankzij deze technologie is er geen ijsvorming in de vriesruimte. Ontdooien hoeft hierdoor niet meer.
De in wit uitgevoerde vrieskast heeft een PerfectFit ontwerp, waardoor je hem direct tegen een zijmuur kunt plaatsen. De deurhendel heeft een comfortabele grip en dankzij het AirChannel ventiel gaat de deur gemakkelijk open. Wanneer de deur niet goed gesloten is of te lang open staat, ontvang je een alarmtoon melding. Dit alarm kun je met één druk op de knop uitschakelen. Bewaar je diepvriesproducten overzichtelijk op een constante temperatuur met de Bosch vrieskast GSN33MW3V.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN33MW3V reviews

About the Author