Bosch vrieskast GSN33VL3P review

Bosch vrieskast GSN33VL3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN33VL3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch vrieskast GSN33VL3P
Deze 225 liter vrijstaande diepvriezer heeft een fraaie rvs-look en een PerferctFit ontwerp. VarioZone maakt de 4 laden en 3 plateaus flexibel indeelbaar. FreshSense houdt de temperatuur stabiel en dankzij NoFrost technologie is ontdooien niet nodig.
FreshSense technologie en automatisch supervriezen
Bij de GSN33VL3P meten en regelen FreshSense sensoren de temperatuur in de kast voortdurend. Ze zorgen voor een zeer nauwkeurige handhaving van de ingestelde diepvriestemperatuur. Hierdoor behouden je levensmiddelen hun versheid en smaak aanzienlijk langer. De diepvriezer is ook uitgerust met een automatische supervriezen functie. Bij het inladen van veel nieuwe boodschappen zullen de sensoren een temperatuurdaling merken en vervolgens de diepvriestemperatuur verlagen. Hierdoor vriezen je nieuwe producten snel in en wordt voorkomen dat de andere producten opwarmen. Supervriezen kun je ook zelf activeren.
Een ruime diepvries met VarioZone systeem
Met de Bosch vrieskast GSN33VL3P in de keuken of voorraadkamer kun je plenty diepvriesproducten opslaan wanneer er weer een actie is bij de supermarkt. De 176 cm hoge vrijstaande diepvries heeft een riante capaciteit van 225 liter. Dankzij de 4 transparante laden, waarvan een extra diepe BigBox-lade, zie je in een oogopslag wat je in huis hebt. De vriezer heeft ook een ruime Easy Acces Zone met 3 glazen plateaus. Dankzij het VarioZone systeem kun je de indeling van de vrieskast eenvoudig aanpassen aan je voorraad.
Features van de Bosch vrieskast GSN33VL3
Op het bedieningspaneel met LED-indicatoren kun je de temperatuur makkelijk instellen (van -16 °C tot -26 °C).
Multi Airflow ventilatie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de koude lucht.
Dankzij NoFrost technologie is er geen ijsvorming.
De diepvries is A++ energiezuinig.
De zijkanten van deze vrijstaande vriezer zijn in zilver-metalic uitgevoerd en de deur heeft een mooie inox look. Het PerfectFit ontwerp maakt het mogelijk om de diepvries strak tegen een zijwand te plaatsen. Een Air Channel systeem (vacuüm verwijderend ventiel) biedt assistentie bij het openen van de deur. Met de Bosch vrieskast GSN33VL3P worden je diepvriesproducten netjes bewaard op een constante diepvriestemperatuur.

Laatst bekende prijs: € 779.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN33VL3P reviews

About the Author