Bosch vrieskast GSN33VW3P review

Bosch vrieskast GSN33VW3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN33VW3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch vrieskast GSN33VW3P
Deze stijlvol witte vrijstaande diepvries heeft een capaciteit van 225 liter en is voorzien van NoFrost technologie. Een Multi Airflow systeem en FreshSense sensoren regelen het klimaat. De 4 diepvriesladen en 3 plateaus zijn flexibel indeelbaar.
FreshSense: een constante temperatuur
De GSN33VW3P van Bosch is uitgerust met intelligente sensoren die de vriestemperatuur op het ingesteld niveau houden. Kies je bijvoorbeeld voor -20 °C, dan zorgt het FreshSense systeem dat deze temperatuur constant behouden blijft. Zelfs wanneer de buitentemperatuur veranderd of de deur te lang open heeft gestaan. Een stabiele temperatuur verlengt niet alleen de houdbaarheid van je levensmiddelen, maar voorkomt ook dat ze hun eigenschappen verliezen. Dankzij Multi Airflow ventilatie bereikt de koude lucht alle hoeken van de vriesruimte; de temperatuur in de onderste lade en op het bovenste plateau is hetzelfde.
VarioZone: je diepvries naar wens indelen
De 176 cm hoge vrieskast heeft 4 transparante laden, waaronder een extra diepe BigBox-lade. Diepvriesproducten die je vaak gebruikt kun je in de Easy Acces Zone (3 glazen plateaus) bewaren. Het VarioZone systeem van de Bosch vrieskast GSN33VW3P maakt het gemakkelijk om diepvriesladen en plateaus anders te rangeren.
Kenmerken van de Bosch vrieskast GSN33VW3P
Op het LED-paneel kun je de vriestemperatuur eenvoudig instellen tussen -16 °C en -26 °C
De supervriezen-functie (versneld invriezen) schakelt automatisch in zodra de sensoren een temperatuurdaling waarnemen. Bijvoorbeeld na het inladen van veel nieuwe boodschappen. Je kunt supervriezen ook zelf activeren.
Het PerfectFit ontwerp maakt het mogelijk om de diepvries direct tegen zijmuren of meubels te plaatsen. De diepvriesladen zijn al bij een deuropeningshoek van 90° toegankelijk.
De deur heeft een vacuüm verwijderend AirChannel ventiel, waardoor hij gemakkelijk open gaat.
Een alarmtoon meldt wanneer de deur te lang open staat.
De vrijstaande diepvries is voorzien van NoFrost technologie. Dit voorkomt ijsvorming op je levensmiddelen en tegen het interieur van het apparaat. Je hoeft de Bosch GSN33VW3P nooit te ontdooien. In deze energiezuinige 225 liter vrieskast kan een gemiddeld huishouden van 3 tot 4 personen alle diepvriesproducten overzichtelijk op de ideale temperatuur bewaren.

Laatst bekende prijs: € 719.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN33VW3P reviews

About the Author