Bosch vrieskast GSN36AI3P review

Bosch vrieskast GSN36AI3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN36AI3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch GSN36AI3P: een royale vrijstaande vrieskast
De Bosch vrieskast GSN36AI3P is een royale vrijstaande vrieskast. Met een capaciteit van 242 liter kun je heel wat lekkere etenswaren invriezen. Grote verpakkingen of kleine gerechtjes, je geeft het allemaal netjes en overzichtelijk een plaats. Bovendien is het toestel uitgerust met het A++ label waardoor het heel energiezuinig is. Dankzij ingebouwde sensoren regelt deze vrieskast continu de temperatuur bij voor een optimaal klimaat.
Big box voor grote verpakkingen
Met maar liefst zeven legplateaus in veiligheidsglas, vier lades en één big box voor extra grote verpakkingen is dit de ideale vrieskast voor een gezin van vier of vijf personen. De verlichting binnenin geeft je een goed overzicht van de inhoud. De lades zijn transparant, waardoor je je etenswaren steeds goed kunt zien. De big box is perfect voor grote verpakkingen.
Luchtcirculatie met het NoFrost-systeem
Het toestel is uitgerust met heel wat interessante functies. Zo voorkomt het NoFrost-systeem ijsvorming in het toestel en hoef je de vriezer nooit te laten ontdooien. Als de deur van de vrieskast te lang openstaat, dan krijg je een signaal te horen. De deur is trouwens uitgerust met de anti-fingerprint, waardoor de vriezer steeds netjes en schoon oogt.
FreshSense-sensoren meten de temperatuur
De FreshSense-technologie van de Bosch GSN36AI3P is heel interessant. Sensoren in het toestel meten en regelen de temperatuur continu. Ook de “”SuperVriezen””-functie is handig. Als je je boodschappen in de vrieskast inlaadt, dan zorgt deze functie ervoor dat de andere ingevroren etenswaren niet ontdooien door het verschil in temperatuur. Is de volledige inhoud van je vrieskast weer perfect op temperatuur, dan schakelt deze functie zichzelf uit. Daardoor heb je geen onnodige energieverspilling.
Draairichting deur aanpasbaar
De draairichting van de deur van deze Bosch vrieskast GSN36AI3P kun je aanpassen, zodat veel mogelijkheden hebt om het toestel te plaatsen. Dankzij het snoer van 2,3 meter ben je bovendien niet afhankelijk van de plaats van een stopcontact. Kortom, ben je op zoek naar een ruime en overzichtelijke vrieskast, uitgerust met de nieuwste technologieën, dan is de Bosch vrieskast GSN36AI3P jouw volgende vriezer!

Laatst bekende prijs: € 889.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN36AI3P reviews

About the Author