Bosch vrieskast GSN36VW3P review

Bosch vrieskast GSN36VW3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN36VW3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch vrieskast GSN36VW3P
Deze 255 liter vrijstaande diepvries is voorzien van NoFrost technologie, FreshSense sensoren en een Multi Airflow ventilator. De vrieskast heeft 2 extra diepe BigBox-laden en een ruime easyAcces Zone. Op de deur zit een AirChannel systeem.
Plenty ruimte voor seizoenproducten
De 186 cm hoge vrieskast heeft een inhoud van maar liefst 255 liter. Het biedt je de ruimte om boodschappen groter in te kopen bij de supermarkt. Seizoenproducten als groente en fruit kun je afhankelijk van de soort 6 tot 12 maanden bewaren in de GSN36VW3P van Bosch. De vriesruimte is uitgerust met 4 transparante laden, waarvan 2 grote BixBox-laden. Een easyAcces Zone met 3 glazen plateaus biedt je snelle toegang tot producten die je vaker gebruikt. De vriezer heeft een VarioZone inrichting, waardoor je de indeling van de binnenruimte gemakkelijk kunt aanpassen.
Features van de Bosch vrieskast GSN36VW3P
FreshSense: Sensoren meten en regelen de diepvriestemperatuur voortdurend en houden deze stabiel op het ingesteld niveau. Een constante temperatuur verhoogt de houdbaarheid van je levensmiddelen.
LED-indicatie op het bedieningspaneel.
Multi Airflow: Een ventilatie systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over de binnenruimte. In de hoeken van de kast is het even koud als in het midden.
Automatisch supervriezen: Wanneer je veel verse boodschappen in de diepvries plaatst, detecteren sensoren de temperatuurdaling. De supervriezen-functie, een tijdelijke verlaging van de diepvriestemperatuur, wordt automatisch geactiveerd.
NoFrost: Dankzij deze technologie ontstaan er geen ijslaagjes op je producten en tegen de wanden van de kast. Ontdooien is niet meer nodig.
Stijlvol wit en PerfectFit
Dankzij het PerfectFit ontwerp kan deze in wit uitgevoerde vrieskast strak tegen een zijmuur of meubel worden geplaatst. De diepvriesladen zijn reeds bij een deuropeningshoek van 90° volledig uitschuifbaar. De deur is voorzien van een AirChannel systeem dat het vacuüm verwijderd. Hierdoor kun je de deur gemakkelijk openen. Wanneer de deur niet goed gesloten is of te lang open staat krijg je een melding (alarmtoon). De Bosch GSN36VW3P is energiezuinig (A++) en biedt je voldoende diepvriescapaciteit om voordeel te halen bij de supermarkt.

Laatst bekende prijs: € 626.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN36VW3P reviews

About the Author