Bosch vrieskast GSN51AW45 review

Bosch vrieskast GSN51AW45 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN51AW45

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Enorm grote vrieskast met energielabel A+++
Wie veel vriesruimte nodig heeft en toch een lage energierekening wil houden, heeft gevonden wat hij zoekt in de vrijstaande Bosch vrieskast GSN51AW45.
Topniveau tot in elk detail
Bosch is een gerenommeerd merk in de witgoedwereld en dat bewijst ook deze vriezer. De temperatuur is tot op de graad nauwkeurig te regelen met TouchControl bediening. De deur gaat zonder inspanning open dankzij het Air Channel System en het interieur wordt verlicht met heldere en zuinige LED-lampjes. In de BigBox-lade kun je grote dozen kwijt, handig voor een ijstaart of een grote bout vlees. Als je nog grotere formaten wilt invriezen kun je de glazen plateaus en lades uit de vrieskast halen. Dankzij dat flexibele interieur kun je met de Bosch vrieskast GSN51AW45 alles invriezen. De invriescapaciteit is 22 kilo per 24 uur, dus ook voor grote hoeveelheden tegelijk is dit een uitstekende vriezer.
De Bosch vrieskast GSN51AW45 staat voor gemak
Dankzij de NoFrost technologie hoef je deze vrieskast nooit te ontdooien. De binnenkant blijft ijsvrij en dat betekent dat je alle ruimte optimaal kunt benutten. Bovendien blijft de Bosch vrieskast GSN51AW45 altijd optimaal presteren. Het Fresh Sense klimaat zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft en de versheid van je levensmiddelen gegarandeerd is. Sensoren spelen in op temperatuurschommelingen en zo nodig wordt de AutoFreeze gestart. Met de Supervriesfunctie zorgt Bosch dat je levensmiddelen niet ontdooien als er veel verse producten in de vriezer komen. Ook het Multi Airflow-systeem draagt bij aan een langere versheid omdat de koude lucht gelijkmatig over elk niveau van de vriezer wordt verdeeld. Nog een voordeel: met de IceTwister kun je zonder geknoei ijsblokjes maken zodat je altijd verzekerd bent van een ijskoud drankje. De Bosch vrieskast GSN51AW45 zorgt in alle opzichten voor een perfect ijskoude voorraad, dus gun jezelf de luxe van zo'n vriezer. Je levensmiddelen blijven hun verse smaak houden, je ijs is nooit te hard of te zacht, en je energierekening blijft laag. De Bosch vrieskast GSN51AW45 maakt het allemaal mogelijk, dus zoek niet verder.

Laatst bekende prijs: € 879.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN51AW45 reviews

About the Author