Bosch vrieskast GSN54AW45 review

Bosch vrieskast GSN54AW45 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN54AW45

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch vrieskast GSN54AW45
Deze zeer ruime vriezer met TouchControl bediening werkt uiterst zuinig (A+++). De NoFrost vriesruimte is voorzien van een BigBox lade, IceTwister voor ijsklontjes en LED-verlichting met SoftStart. FreshSense sensoren regelen de vriestemperatuur.
Extra veel vriesruimte met een praktische indeling
De vrijstaande diepvriezer is breder (70 cm) en dieper (78 cm) dan standaard modellen. Hierdoor biedt de kast een netto-inhoud van maar liefst 323 liter. Zo kan een gemiddeld huishouden naast de reguliere boodschappen ook flinke voorraden vlees, groente en fruit invriezen. De GSN54AW45 heeft een vriesvermogen van 22 kg per dag. De binnenruimte is uitgerust met 5 transparante diepvriesladen en 2 vriesvakken met een handige klep voorin. Producten met een ongebruikelijk formaat kun je makkelijk bewaren in de extra diepe BigBox lade. Dankzij het VarioZone systeem is de vriesruimte flexibel indeelbaar.
Features van de Bosch vrieskast GSN54AW45
LED-verlichting: Energiezuinige LED-lampen aan de bovenkant en zijkanten bieden je een helder zicht op de inhoud van de vriezer. Dankzij SoftStart wordt je niet verblind door het licht.
TouchControl: Op het elektronisch bedieningspaneel kun je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig instellen.
FreshSense: De temperatuur in de vriesruimte wordt door intelligente sensoren constant gehouden, ongeacht de buitentemperatuur.
Automatisch supervriezen: Bij het inladen van veel nieuwe boodschappen neemt een sensor de stijging van de temperatuur waar. Supervriezen, een tijdelijke verlaging van de vriestemperatuur, wordt automatisch geactiveerd.
Multi Airflow: Een ventilatie systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over de 7 vriesvakken.
IceTwister: De ijsblokjes maker zorgt simpel en snel voor 20 diepgevroren blokjes. Het reservoir is makkelijk te vullen met water.
De in wit uitgevoerde diepvries is een prachtige aanwinst voor je keuken of voorraadruimte. Het energielabel van A+++ geeft aan dat het apparaat uiterst zuinig vriest. NoFrost technologie voorkomt ijsvorming, waardoor je de binnenruimte nooit hoeft te ontdooien. Sla grote hoeveelheden levensmiddelen in de aanbieding in, en bewaar ze overzichtelijk en op een constante temperatuur in de Bosch vrieskast GSN54AW45.

Laatst bekende prijs: € 929.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN54AW45 reviews

About the Author