Bosch vrieskast GSN58AW41 review

Bosch vrieskast GSN58AW41 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vrieskast GSN58AW41

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Bosch GSN58AW41
Op zoek naar een handige en energiezuinige diepvrieskast? Dan is de Bosch GSN58AW41 een uitstekende keuze. Met zijn inhoud van 360 liter, verdeeld over acht lades, heb je nooit plaats te kort. Eén van deze acht lades is bovendien extra groot en heet terecht de “big box”. Je kunt er grote verpakkingen zonder probleem in kwijt. Je producten blijven vers en zijn perfect ingevroren dankzij de Freeze en Vario Freeze zones. Deze zones zorgen ervoor dat je op een flexibele manier gebruik kunt maken van je vrieskast en je etenswaren flexibel kunt indelen. Dankzij de No Frost functionaliteit blijft de diepvrieskast binnenin ijsvrij. IJs wegkrabben behoort tot de verleden tijd. Het A+++ label van deze Bosch diepvrieskast kun je niet verbeteren, het is het beste wat er is. Het verschil merk je al na één maand op je energiefactuur. Binnen de 24 uur vries je in totaal 22 kilogram in.
Stapelen is een koud kunstje
Dankzij de lades is het stapelen in de diepvrieskast een koud kunstje en kun je makkelijk je producten groeperen volgens grootte of soort voedsel. Een snelvriesfunctie zorgt ervoor dat je etenswaren extra snel invriezen. Met zijn afmetingen van 70 cm breed, 191 hoog en 78 diep geef je de vrieskast makkelijk overal een plaats. Het design zorgt ervoor dat de diepvrieskast een prominente plaats in de keuken kan krijgen.
Geruisloos en behendig
Met een geluidsemissie van maximaal 41 db, het geluidsniveau in een stille woonkamer, werkt de vrieskast zo goed als geruisloos en dankzij het Air Channel System gaat de deur uiterst makkelijk en behendig open. Kortom, Bosch staat op alle vlakken garant voor kwaliteit. En dat geldt zeker voor de diepvrieskasten. Je organiseert je inkopen, je maaltijden én je leven perfect dankzij deze Bosch GSN58AW41.

Laatst bekende prijs: € 762.00

Bekijk alle Bosch vrieskast GSN58AW41 reviews