Bosch vriezer (inbouw) GIN25P60 review

Bosch vriezer (inbouw) GIN25P60 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vriezer (inbouw) GIN25P60

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ruimte voor al je producten
Heb je lang niet genoeg aan de kleine vriesblokken die onder de koelkast zitten? Dan is de Bosch inbouw vriezer GIN25P60 net wat je nodig hebt. Deze ruime vriezer heeft een netto-inhoud van 160 liter. Je kunt er dus al je diepvriesproducten eenvoudig in kwijt. De Bosch inbouw vriezer GIN25P60 beschikt over energielabel A++ waardoor je geld én energie bespaart.
Extra diepe vrieslades
Niets zo vervelend dan wanneer je een pizza in de vriezer wil stoppen en het past niet. Met de Bosch inbouw vriezer GIN25P60 heb je daar geen last meer van. De vriezer heeft extra diepe lades waar grote ijstaarten of meerdere pizza's eenvoudig in passen. De temperatuur in de vriezer wordt geregeld door de FreshSense-sensoren. Deze sensoren meten constant de temperatuur op en passen die waar nodig aan. Zo heerst er een constante temperatuur in de vriezer, wat heel belangrijk is voor het vers houden van je eten. De vriezer beschikt over de Super-vries functie. Deze functie voorkomt het ontdooien van al bevroren producten, wanneer je iets nieuws invriest. Ook zorgt deze functie ervoor dat nieuwe producten extra snel bevroren zijn. Zo blijft je eten altijd op en top vers. De vriezer beschikt over een relatief laag geluidsniveau van 40 decibel.
Voordelen van de Bosch inbouw vriezer GIN25P60 op een rijtje
160 liter vriesruimte
Constante temperatuur dankzij FreshSense-sensoren
11 uur bewaartijd bij stroomuitval
Verwisselbare draairichting deur
Super-vries functie
Geschikt voor in huis of in de horeca
Nooit meer proppen
Ben je op zoek naar een ruime inbouw vriezer? Dan is de Bosch inbouw vriezer GIN25P60 een goede optie. De vriezer wordt verwerkt in je keuken en doet niets af aan je interieur. Dankzij de vele ruimte is de vriezer ook geschikt voor in de horeca. Met de Bosch inbouw vriezer GIN25P60 hoef je je nooit meer druk te maken over vriesruimte; alles past met gemak.

Laatst bekende prijs: € 1049.00

Bekijk alle Bosch vriezer (inbouw) GIN25P60 reviews

About the Author